Camping te koop: Faranghe! zoekt opvolgers

€495.000 OG k.k.

Overnameverplichtingen

  • Nee

Extra's

  • Appartement
  • Zonnepanelen

Details

Faranghe! camping en countryhouse – een begrip voor vele leuke gasten en voor de mensen in het dorp – is te koop. Een goede sfeer, fijn werk en een goed bestaan, dat betekent Faranghe! voor de huidige Nederlandse eigenaren. Na 16 jaar zoeken zij opvolgers, die zin hebben om in dit mooie stukje Italië te wonen en aan dit bedrijf verder te bouwen. Een bedrijf dat gasten een gastvrije belevenis biedt en een relaxte vakantie.
De camping & countryhouse is instap klaar: je neemt de klandizie over, het netwerk aan relaties in de omgeving die je kunnen voorzien van leuke activiteiten en streekproducten, een goed vindbare positie op het internet en een boekwerk aan toeristische tips en attracties waardoor je lekker aan de slag kunt met jouw seizoen met jouw gasten.
Daarentegen is er nog genoeg ruimte voor uitbreiding en om jouw ideeën vorm te geven. Denk daarbij, aan de activiteiten, aan de horeca en aan de verhuur accommodaties (bijvoorbeeld glamping).
Faranghe! ligt in het groene hart van Italië met in de buurt volop bergsport mogelijkheden. Stadjes genomineerd als “borghi piu belli” liggen op 3 km afstand. En daar zijn leuke kleine winkels en fijne restaurants te vinden, maar ook dagmarkten en grote supermarkten voor je dagelijkse boodschappen. De zorgvoorziening, zoals huisartsen tandartsen ziekenhuis enzovoort vind je in de directe omgeving.
Faranghe! heeft rust en ruimte maar biedt ook vertier. Veel gevarieerde vakanties zijn mogelijk met culturele, culinaire en sportieve uitstapjes. Ook voor de eigenaren is het hier goed leven: Het drukke hoogseizoen afgewisseld met het rustigere laagseizoen maakt dat je als horecaondernemer ook tijd aan jezelf kunt besteden en van het Italiaanse leven kunt genieten.

De camping heeft een vergunning voor 40 plaatsen, er zijn nu 20 plaatsen uitgezet. Alle plaatsen kunnen beschikken over elektra-aansluiting. Er zijn 4 toiletten en 4 douches, 10 wasbakken en een wasplaats met 2 afwasbakken en 2 kledingwasbakken.
Het countryhouse bestaat uit:
semiterra Er zijn 2 appartement aan de dalzijde van het huis voor respectievelijk 2 en voor 5 personen. Elk met een eigen overdekt terras met schitterend uitzicht. Verder is er een cantina – kelder – voor koele opslag van wijn en andere producten.
Begane grond: Een grote keuken voor diners en drankverstrekking. Met daaraan een groot overdekt terras met schitterend panorama en een loggia een afsluitbare binnenruimte te gebruiken voor diners en voor speelruimte. Totaal voor 50 plaatsen. Buiten in de tuin kunnen er aan de biertafels nog eens zo’n 50 mensen aanschuiven. Er zijn 3 toiletten en 1 douche. Er is een aparte wasmachine ruimte, en een inpandige schuur.
Eerste etage. Bestaat uit 3 gastenkamers en 2 grote ruimtes voor opslag en 1 kantoorruimte. Dit deel is nu in gebruik als privé appartement.

Het totale terrein is zo’n 3,5 ha en bestaat uit de camping met aparte stroomvoorziening met krachtstroom 3 fase, een olijfgaard met 78 olijfbomen, een ruime omzoming van bomen met uitbreidingsmogelijkheden voor (gl)camping. Er is een opzetzwembad fraai ingebouwd met een terras. Voor kinderen is er veel ruimte, in het bos is er een huttenbouwplek, er is een speelplek met schommel en zandbak. Verder is er een moestuin en een kippentuin.
Het huis en camping zijn aangesloten op de gemeentelijke watervoorziening, er is een gastank van 2000 liter ingegraven en er zijn twee moderne septictanks aangelegd. Een voor camping en een voor het huis. Elektriciteit wordt geleverd door Enel en er zijn. 18 zonnepanelen op het dak voor de eigen stroomvoorziening van 7.5 kWatt.
Kortom ben jij een energieke, ondernemingslustig mens – met eigen financiële middelen? Kom dan met ons praten over overname. We hebben geen haast, maar als jij de geschikte koper opvolger bent, wees welkom!

  • ID: 23437
  • Gepubliceerd: 18 januari 2023
  • Laatste Update: 18 januari 2023
  • Weergaven: 4897