Horecazaak in Torremolinos, Costa del Sol, Spanje

€750 Huur p.m.
€34.950 GW/INV

Details

Taverne over te nemen in Montemar, Torremolinos, Malaga, aan de Costa del Sol in Spanje.
*** BELANGRIJKE INFORMATIE: De overnameprijs is inclusief de eerste jaarhuur ten bedrage van 9.000 Euro ***

Wegens gezondheidsredenen zijn wij genoodzaakt deze handel over te laten. Deze gezellige, gemakkelijk te beheren taverne biedt een goede handelslocatie, rondom de bar zijn een groot aantal vakantieappartementen en 3 grote hotels. Het strand en de promenade zijn slechts 2 min lopen.
De bar wordt volledig gemeubileerd en in goede decoratieve staat aangeboden. De belangrijkste serveerbar kan indien nodig door één worden bediend en heeft voldoende ruimte op het achterste portaal voor het uitstallen van sterke drank en dranken.
De aparte keuken van dit café in Montemar bevindt zich via een deuropening aan de achterkant van de grote serveerbar. Belangrijk is dat deze
keukenfaciliteit voldoet aan de nieuwste licentiewetten en -voorschriften die vereist zijn voor bedrijven die zich bezighouden met voedsel voor de publieke
sector. De keuken is net als de bar van het bedrijf ingericht en uitgerust om te voorzien in het typische tavernemenu met ontbijt, snacks en hoofdmaaltijden.
Het terras heeft een overkapping met zijluifels en dakluifel waardoor het hele jaar door volledig gebruik kan worden gemaakt van dit waardevolle terras, het biedt klanten schaduw tijdens de hete zomer maanden of wanneer volledig afgesloten helpt om de warmte vast te houden tijdens de koelere winteravonden.
Indien interesse: e-mail : nancieke@hotmail.com of WhatsApp 0034 689 42 44 91

  • ID: 23723
  • Gepubliceerd: 3 april 2023
  • Laatste Update: 5 april 2023
  • Weergaven: 149