Groningen, Nederland
info@horeca-tekoop.nl

Te huur Horecaruimte centrum A1 locatie Groenlo geen overnamen kosten

€695 Huur p.m.

Details

Deze Winkel (horecaruimte) gelegen in Centrum van Groenlo
De bestemming ‘centrum-1’ biedt in de toekomst een diversiteit aan mogelijkheden, waaronder: detailhandel, dienstverlening, ateliers en horeca categorie-2 en 3.
Oppervlakte winkel is ca 100 m²
Oppervlakte kelder 16,5 m²

Entree/tochtportaal; horeca / winkel gedeelte; toegang kelder; garderobenis; twee aparte toiletten; keukenruimte; hal met inbouwkast en toegang naar buiten; riante berging met koeling; berging met toegang naar buiten; overdekt terras
De Beltrumsestraat is één van de hoofdstraten van de kern van Groenlo die is voorzien van een breed scala aan landelijke winkelformules, lokale retailers en horeca. Formules die hier onder andere zijn gevestigd: Albert Heijn, Hema, Terstal, Kruidvat en Etos. Groenlo is rijk aan historie en voorzien van bezienswaardigheden die jaarlijks velen toeristen trekken, waaronder: de H. Calixtusbasiliesk, stadsboederij Grolle, wijngaard Schepershof, stadsmuseum Groenlo en natuurlijk Grolsch Brouwhuys De Lange Gang. Groenlo beschikt over diverse busverbindingen en is met de auto uitstekend bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A35 vanaf Enschede en de A18 vanaf Doetinchem.

  • ID: 21661
  • Gepubliceerd: juni 3, 2021
  • Laatste Update: juni 3, 2021
  • Weergaven: 52