Grandcafé aan Damsterplein te Groningen ter overname, Nederland

€3.946 Huur p.m.
€185.000 GW/INV

Details

Wil je een een prachtig café-restaurant in het stadscentrum van Groningen over te nemen! Dit café-restaurant is gelegen in de populaire binnenstad-oost buurt en biedt een uitstekende locatie om de drukte van de stad te ervaren.

Het pand, dat gebouwd is in 2013, heeft een energielabel A en biedt een oppervlakte van 319 m². De verkoopvloeroppervlakte is ook 319 m² en verdeeld over 2 bouwlagen op de begane grond. De welstandsklasse is B1, wat betekent dat het pand goed past in het historische centrum van Groningen.

Het café-restaurant is volledig ingericht en klaar voor gebruik, met een inventaris en goodwill van € 185.000. Het pand wordt aangeboden als bedrijfsovername en is beschikbaar voor een huurprijs van € 3.946 per maand.

Dit café-restaurant heeft een uitstekende reputatie en is een bekende locatie voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Het personeel is goed opgeleid en kan de nieuwe eigenaar helpen bij een soepele overgang.

De locatie van het pand is uitstekend bereikbaar met een bushalte op minder dan 500 m, een NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en een snelwegafrit op 500 m tot 1000 m. Dit maakt het café-restaurant ideaal voor zowel toeristen als locals die op zoek zijn naar een hapje en een drankje.

Dit is een geweldige kans voor iedereen die op zoek is naar een succesvolle horecaonderneming in een drukke en populaire locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze fantastische gelegenheid om een café-restaurant in Groningen over te nemen!

De oppervlakten:
Grandcafé ± 107 m²
Entree ± 5 m²
Keuken ± 11 m²
Spoelkeuken ± 4 m²
Invalide toilet ± 2 m²
Opslag ± 30 m²
Kantine/kantoor ± 43 m²
Verkeersruimte ± 20 m²
Grandcafé verdieping ± 75 m²
Toiletten ± 17 m²
Verkeersruimte verdieping ± 5 m²
———————–
Totaal ± 319 m²
Terras ca. 100 stoelen
Gezamenlijke gang + 17 m²

LET OP: Niet reageren via het contactformulier op deze site.
Neem voor meer informatie uitsluitend contact op met de makelaar, via Funda in business!

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Deze is geplaatst door de redactie van deze website. Ben je de verkoper of makelaar van dit object? Neem contact op om de advertentie gratis over te nemen, uit te breiden of om deze te laten verwijderen.

 

  • ID: 23570
  • Gepubliceerd: 12 maart 2023
  • Laatste Update: 12 maart 2023
  • Weergaven: 342