Horeca/winkel-pand ter overname Groningen stad

€750 Huur p.m.
€19.500 GW/INV

Vergunningen

  • Daghorecavergunning
  • Terrasvergunning

Overnameverplichtingen

  • In overleg

Details

Object: Steentilstraat 20 9711 GM Groningen

Soort: Daghorecaruimte te huur

Locatie: gelegen in de Steentilstraat. Een leuke straat tussen het gedempt zuiderdiep en het damsterdiep. Goedlopende winkels zoals bakkerij Crebas, Olijfboom, verschillende platenzaken, Happy Wolker & de Stadsslager vind je in de straat. De herinrichting van het Kattendiep is onlangs afgerond. Het is een mooie groene verblijfsplek in de stad geworden met leuke zitjes aan het water.

De plannen die ze hebben voor het Damsterplein kunnen ook heel interessant zijn voor de straat. Het wordt een ‘groen’ plein. Naar verwachting wordt het in de loop van 2023 opgeleverd. Er worden delen van de bestrating weg gehaald en vervangen door groene eilanden met inheemse planten. Ook worden er bomen gepland die zorgen voor lekker veel schaduw.

Oppervlakte: 39 M2, kelder 39 M2

Aanvaarding: In overleg

Huurprijs: € 750,- kale huur per maand

Overnamesom: €19.500 voor de inventaris van Yekka Espressobar en de daarbij horende huurovereenkomst

Onder het inventaris vallen onder andere een op maat gemaakte bar en een op maat gemaakte vakkenkast. In overleg kan alles overgenomen worden, van servies, tot spiegels aan de muur, theedoeken, prullenbakjes, verlichting, parasol, meubilair enz.

Terras: er is een terrasvergunning afgegeven door de gemeente Groningen.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

  • ID: 23147
  • Gepubliceerd: 8 november 2022
  • Laatste Update: 8 november 2022
  • Weergaven: 824