Ter overname: Broodjeszaak in levendige buurt van Groningen, Nederland

€1.409 Huur p.m.
€49.500 GW/INV

Gebouwkenmerken

  • Energielabel D

Details

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horecabranche? Dan is deze broodjeszaak op de Verlengde Hereweg 61 in Groningen wellicht iets voor jou! Deze zaak is ter overname en biedt een goede kans om je eigen onderneming te starten.

De huurprijs van deze zaak bedraagt € 1.409 per maand en de aanvaarding is in overleg. De overname betreft een bedrijfsovername van € 49.500 voor de inventaris en goodwill. Er is geen personeel inbegrepen bij de overname.

De broodjeszaak bevindt zich in een bestaand pand uit 1910 en heeft een oppervlakte van 90 m², waarvan 61 m² als verkoopvloeroppervlakte wordt gebruikt. De zaak bevindt zich op de begane grond van het pand en heeft één bouwlaag.

De broodjeszaak heeft als hoofdfunctie horeca en is gelegen in een winkelcentrum in een woonwijk. Het is ook mogelijk om de zaak te gebruiken als winkelruimte.

Het energielabel van de zaak is D. Het pand is gelegen in een levendige buurt met veel winkels en woningen in de omgeving.

Kortom, deze broodjeszaak op de Verlengde Hereweg 61 in Groningen biedt een uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in de horecabranche. Met een gunstige huurprijs en een centrale ligging in een levendige buurt is deze zaak zeker het overwegen waard!

LET OP: Niet reageren via het contactformulier op deze site.
Neem voor meer informatie uitsluitend contact op met de makelaar, via Funda in business!

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Deze is geplaatst door de redactie van deze website. Ben je de verkoper of makelaar van dit object? Neem contact op om de advertentie gratis over te nemen, uit te breiden of om deze te laten verwijderen.

  • ID: 23562
  • Gepubliceerd: 12 maart 2023
  • Laatste Update: 12 maart 2023
  • Weergaven: 371