Groningen, Nederland
info@horeca-tekoop.nl

Horeca-unit(s) 100 tot 400 m² te huur in Horst (Limburg)

Contacteer voor prijs

Overnameverplichtingen

  • Nee

Details

Aan de Veemarkt 5 in Horst worden horeca-units te huur aangeboden. Huren is mogelijk vanaf 100 vierkante meter. Ideaal voor wie op zoek is naar horeca te koop of te huur in Limburg.

In het hart van de levendige noord-Limburgse centrumgemeente Horst a.d. Maas (ruim 40.000 inw.) ligt, in het belangrijkste horeca- en winkelconcentratiegebied, net in de voetgangerszone dit ruime pand dat sinds 1983 in gebruik is als bakkerij, bakkerswinkel en bovenwoning.

De huidige eigenaar heeft, door wijzigingen in zijn organisatie, de mogelijkheid om (delen van) zijn pand flexibel aan te bieden. Units van 100 tot 400 m²  zijn beschikbaar.

Bestemming: Gemengde doeleinden, winkel, wonen, horeca 1 en 2

De Veemarkt en het aangrenzende Wilhelminaplein vormen de horeca- en evenementenlocatie van Horst en regio met een divers aanbod van horecagelegenheden als eetcafé’s, een ijssalon, brasserieën, uitgaanszaken, een cafetaria enz. en een uitgebreid winkelbestand.

Het actieve centrummanagement organiseert regelmatig uiteenlopende festiviteiten als bijv. een schaatsbaan, braderie of groot scherm bij sportwedstrijden.

Wekelijks vindt op het plein een goed bezochte markt plaats. Daarnaast kent men de jaarlijks terugkerende publiekstrekkers als kermis en carnaval.

Horst is het middelpunt van een toeristische en agrarische regio met enkele grote vakantieparken, campings en andere verblijfsaccommodaties. De gemeente telt jaarlijks ruim 2.000.000 toeristische overnachtingen. In de directe omgeving bevinden zich bekende attracties als pretpark Toverland, het toeristenplaatsje Arcen, winkelstad Venlo, de nationale parken De Groote Peel en De Maasduinen.

Het onderhavige object biedt uiteenlopende mogelijkheden voor o.a. winkel- en horeca-activiteiten.

Huurprijzen op aanvraag en mede afhandelijk van het gewenste aantal m² (minimaal 100 m²)

Koop van bedrijfsunit behoort uiteraard ook tot de mogelijkheid, hiervoor geldt ook een minimum van 100 m².

  • ID: 21395
  • Gepubliceerd: oktober 3, 2020
  • Laatste Update: oktober 4, 2020
  • Weergaven: 215