Patathuisje Horst, Limburg, Nederland

€2.100 Huur p.m.
€100.000 OG k.k.

Overnameverplichtingen

  • In overleg

Details

Wij zijn verheugd om onze goed gevestigde cafetaria in Horst aan te bieden voor de verkoop, samen met een ruime woning boven de zaak. Deze kans biedt u de mogelijkheid om niet alleen een bloeiende onderneming te verwerven met een loyale klantenkring en uitstekende winstpotentieel, maar ook om te genieten van het comfort van een ruim en modern appartement.

Onze cafetaria is gunstig gelegen in het hart van Horst en is goed bereikbaar voor zowel lokale klanten als toeristen. We hebben een uitgebreid menu met heerlijke en kwalitatief hoogwaardige gerechten, van friet en snacks tot hamburgers en meer.

Boven de zaak bevindt zich een ruime woning van 73 m2, volledig uitgerust met alle moderne voorzieningen, waaronder een keuken, badkamer en slaapkamer.

De totale huurkosten per maand voor zowel de zaak als het appartement bedragen €2.100,-, wat een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit maakt het een geweldige investeringsmogelijkheid voor iedereen die op zoek is naar een bloeiende onderneming met de extra bonus van een comfortabele woning.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze cafetaria en de woning en om een bezichtiging te plannen. We hopen snel van u te horen en kijken uit naar uw interesse in onze geweldige onderneming.

Video

  • ID: 23821
  • Gepubliceerd: 6 mei 2023
  • Laatste Update: 14 mei 2023
  • Weergaven: 39