Restaurant – Brasserie “De 3Sprong” Kruinweg 3 | Simpelveld te koop

€2.296 Huur p.m.
€85.000 GW/INV

Overnameverplichtingen

  • Nee

Details

Referentienummer object: 1808

Op een bijzondere locatie in het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland is dit multifunctionele horecaobject gelegen, direct aan de rand van het levendige Bungalowpark Simpelveld met 163 vakantiewoningen en nabij het Natuurtransferium.

Het terrein is rechtstreeks verbonden met het op enige honderden meters gelegen station (Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij) vanwaar de toeristische treinritten met authentieke stoomtreinen vertrekken en waar tevens de restauratie van het antieke spoorwegmaterieel plaatsvindt.

De indeling van dit object is globaal als volgt:

Restaurant met 70 couverts (ca. 100 m²) en toiletgroep
Brasserie met bar (ca. 120 m² en met eigen toiletgroep) wordt gebruikt wordt voor diners/buffetten/koffietafels etc. tot ca. 60 personen en diverse feesten/partijen/bijeenkomsten tot ca. 80 personen. Bij de brasserie is nog een extra ruimte van ca. 40 m2 (voormalige speelhal)
Twee terrassen met capaciteit van ca. 45 stoelen
Diverse bergingen en magazijnen
Volledig ingerichte horecakeuken met inloop koel-en vriescel
De gehele bedrijfsinventaris verkeert in prima staat van onderhoud en is als zeer compleet te omschrijven. Het gehele horecabedrijf is sfeervol en uitnodigend ingericht. Het bedrijf is volledig operationeel.

Informatie omtrent menukaarten, openingstijden en feesten/partijen kunt u vinden op de bedrijfswebsite www.restaurantde3sprong.nl.

De locatie is landschappelijk gelegen en kan gezien worden als Poort van het Heuvelland en is middels de A76 en de N281 uitstekend en snel bereikbaar.

Reden van verkoop is dat de huidige exploitanten een nieuwe uitdaging wil aangegaan.

De locatie leent zich, buiten het huidige restaurant-brasserie concept, ook uitstekend voor andersoortige formules. Denk hierbij aan all-you-can-eat, sushi, wereldkeuken, Italiaans of Grieks restaurant.

Overname geschiedt geheel vrij van leveranciers-, brouwerij- en personeels-verplichtingen.

Vraagprijs G&I: € 85.000,-
Huurprijs: € 2.296,- per maand* (excl. BTW)
*) excl. voorschot à € 650,00 (excl. BTW) voor Gas/Water/Licht en afvalverwijdering

  • ID: 21037
  • Gepubliceerd: 23 september 2020
  • Laatste Update: 25 september 2020
  • Weergaven: 70