Horeca te koop: Restaurant de Kloostertuin in Alphen incl. bovenwoning, Brabant, Nederland

€38.000 Huur p.m.
€85.000 GW/INV

Details

Dit instapklare horecabedrijf in Alphen staat te koop en is de ideale kans voor een horecakoppel. Waar vroeger het Nonnenklooster en de oude meisjesschool in gehuisvest waren, is vanaf 2002 horeca gevestigd, waarvan de laatste 8 jaar, een gerenommeerd Restaurant.  Met een terras aan de voorzijde met 60 zitplaatsen en een tuin aan de achterzijde met nog eens 60 zitplaatsen biedt het bedrijf veel buitenruimte. Maar ook binnen is er volop ruimte met 18 zitplaatsen aan de bar, 64 zitplaatsen in het restaurant/de serre en een zaal voor 20 personen om gasten in besloten sfeer te kunnen ontvangen. Kortom: wilt u een uniek horecabedrijf kopen in Noord-Brabant, dan is dit de ideale kans om een veelzijdig horecabedrijf over te nemen.

Binnen de veilige muren van het klooster kunt u nu culinair genieten. Bij binnenkomst ervaar je direct deze authentieke sfeer. De oude kenmerken van het pand zijn behouden door hoge plafonds en mooi glas in lood! Via de bar loopt u naar het restaurant gedeelte met ruime serre, waarvandaan  de kerktoren een echte blikvanger is, zeker als het ’s avonds donker is en de toren verlicht wordt. Vanuit het hele pand, is de tuin te bezoeken, zo is de naam van dit restaurant dan ook ontstaan. De tuin is omgetoverd tot een tweede terras, een top plek voor feesten maar ook heerlijk toeven op een schaarse zomeravond. Een pareltje, mooi gesitueerd en in stijl aangekleed. U zult zich hier snel thuis voelen. De keuken ligt centraal en de bar is goed bereikbaar. Logistiek is alles goed in orde. In de tuin bevindt zich nog een zeer ruime berging. En, wilt u zelf ook genieten van deze mooie plek, dan maak ik u nog blijer, want boven het restaurant bevindt zich een zeer riante bovenwoning welke van alle gemakken is voorzien en ook een eigen ingang heeft.

De huidige eigenaresse Irma, gaat samen met haar man Jan, genieten van wat meer vrije tijd en heeft Fleuren Horecamakelaars verzocht een goede opvolger te zoeken. Mogelijk bent u dat?

Wij zoeken een geschikte kandidaat met wie we de overname vraagprijs van € 85.000,00 willen bespreken. We denken graag met je mee. De huur van het gehele pand (inclusief de ruime bovenwoning) bedraagt € 3.800,00 per maand exclusief de geldende btw. Een super plek voor de beginnende ondernemer met een beetje eigen geld.

Ik nodig u graag uit te reageren zodat we een bezichtiging in kunnen plannen. U moet dit gezien hebben! Mooie plek voor een fine dining/kwalitatief restaurant.

Kenmerken:

  • Terras voor – 60 zitplaatsen
  • Bar – 18 zitplaatsen
  • Restaurant/Serre – 64 zitplaatsen
  • Zaaltje/private – 20 zitplaatsen
  • Tuin – 60 zitplaatsen
  • ID: 24190
  • Gepubliceerd: 26 oktober 2023
  • Laatste Update: 26 oktober 2023
  • Weergaven: 72