Horeca te koop: Golfrestaurant in Noord-Brabant ter overname, Nederland

€3.000 Huur p.m.

Details

Golfrestaurant “de Hooghe Berg” is opzoek naar een nieuwe ondernemer. Echtpaar van Rooij heeft hier 21 jaar haar ziel en zaligheid in gestopt en hebben een leeftijd bereikt waarop ze wat rustiger aan willen doen.

Bij onze rondleiding moest ik constateren dat dit een geweldige, mooie zaak is met nog veel meer mogelijkheden. Het witte pand staat trots en fier centraal op het golf terrein. Bij aankomst zien we als eerste, na geparkeerd te hebben op een ruim parkeerterrein, de imposante trap naar het restaurant. Bij binnenkomst proef je direct de sfeer, beetje koloniaals, mooi klassiek, maar een heel gemoedelijke stijl.

Links bevindt zich de ruime bar met daarachter een goed geoutilleerde keuken, van alle gemakken voorzien.
De gebruikte inventaris, bevindt zich in een topconditie.
In het restaurantgedeelte vind je een 40-tal zitplaatsen.
Bij binnenkomst zijn diverse stijlen gebruikt om mensen de ruimte te geven gesprekken te voeren en te chillen. Mooie tafels met ruime stoelen maar ook fauteuils bij de openhaard.
Het terras beschikt over 150 zitplaatsen met uitzicht op de dak van Brabant en midden tussen de golfbanen. Je waant je direct op een vakantiebestemming, wat een mooie plek!
Voor de ondernemer is er een mooie gelegenheid om warm in te stappen. Het is goed om de tijd te nemen om je voor te laten stellen aan de business club, de zakelijke gasten, vanuit de hele regio. Indien nodig kun jij je terugtrekken op je kantoor boven en gebruik maken van de schitterende vergaderfaciliteiten die dit pand biedt.

Beneden is er een aparte leveranciersingang, zodat de materialen direct gekoeld weggezet kunnen worden. Magazijnen en koelcel/vriescel bevinden zich in een aparte ruimte.

Wij zoeken een ondernemer met een beetje cachet en interesse in de golfsport. Zonder voldoende eigen middelen graag niet reageren. De gevraagde koopprijs past bij dit mooie object en de huurprijs is heel acceptabel. Serieuze kandidaten voorzien we graag van alle informatie.

Geweldig multi-functioneel horecabedrijf bij Golf “de Gulbergen”.

Indicaties: Omzet: € 700.000 – 900.000 pj

Huur: € 2750 – 3250 pm

Overnameprijs: Heel aantrekkelijk!

Kun je per 1 november 2023 beginnen???

  • ID: 24243
  • Gepubliceerd: 26 oktober 2023
  • Laatste Update: 26 oktober 2023
  • Weergaven: 229