Horeca te koop: café ter overname in centrum Valkenswaard inclusief woning, Brabant

€5.100 Huur p.m.
€150.000 GW/INV

Details

Midden op de markt in Valkenswaard, staat één van de bekendste cafés van Valkenswaard klaar voor overname, Café Barcode genaamd. Na heel wat jaren (ruim 38), zijn de huidige exploitanten Els en Noél toe aan een rustigere periode.

Momenteel is Café Barcode nog een van de laatste cafés van Valkenswaard waar in het weekeinde nog een DJ staat en de spatjes uit de hand worden geschonken. Ook worden er heerlijke gerechten gecreëerd in de keuken door Noél en is het op het terras heerlijk toeven.

Het overdekte terras biedt ruimte aan 48 zitplaatsen, in zomer en winter en op het buitenterras kunnen nog eens 120 gasten zitten, waarbij de Gemeente Valkenswaard schappelijk is in hun precario belastingen. Er kunnen nog stoelen bij, want de indeling is ruim van opzet! Binnen is het nog echt een cafe, met hoge zit tafels en een leuke ruime bar. Je ziet dat de ruimtes binnen in het verleden goed gebruikt zijn, maar het biedt zeker mogelijkheden voor de nieuwe ondernemer.

De vraagprijs voor overname exploitatie is € 150.000,00 en de verhuurder is Brouwerij Inbev (Dommelsch) en zij vragen momenteel (prijspeil 2023) € 5.100,00 incl. de BTW voor het hele pand, inclusief de riante bedrijfsgebonden bovenwoning en ruimte voor 12 auto’s aan de achterzijde.

Wij nodigen u uit om te komen kijken en uw dromen voor deze mooie plek de vrije loop te laten. We horen graag van u.

  • ID: 24236
  • Gepubliceerd: 26 oktober 2023
  • Laatste Update: 26 oktober 2023
  • Weergaven: 76