Horeca te koop: Eetcafé in Valkenswaard, Brabant, Nederland ter overname

€45.833 Huur p.m.
€175.000 GW/INV

Details

Bent u op zoek naar een horecabedrijf om over te nemen in Valkenswaard in Brabant? Dan is deze horecazaak een ultieme kans. Deze toeristische trekpleiser “Eetcafé Zomerhof” ligt in een toeristisch gebied aan de bijzondere Paardenboulevard.

Zodra het mooi weer wordt vult dit terras zich met mensen uit de hele omgeving. Met het pittoreske Borkel en Schaft en de Sint-Benedictusabdij (Achelse Kluis) in de buurt, trekt het vele toeristen aan. Het (h)eerlijke eten, de mooie keuze aan speciale bieren en het zonnige terras, zorgen ervoor dat de gasten met regelmaat terug komen.

De zomermaanden zorgen voor een mooie ruime omzet, maar de winter heeft ook zijn aandeel. In de vroege morgen zijn de gasten al te vinden voor een heerlijk ontbijt of koffie met vlaai.

In de wijde omgeving staat Eetcafé Zomerhof bekend als fietscafé, stamkroeg, feestlocatie en eetcafé voor jong en oud! Mensen uit de directe omgeven zullen het kennen als “Perjanneke”. Na 30 jaar, wenst de huidige huurder het een beetje rustiger aan te gaan doen.

Het is een mooi en ruim pand, met een ruime keuken. Goed ingericht om grote drukte in goede banen te leiden. Een ruime bovenwoning (eigenlijk 2 stuks) met groot dakterras, maakt ook deel uit van het geheel. Het terrein is groot genoeg om ook mini festivals te organiseren tot max 2000 personen. Erg prettig is de nette huur die voor het geheel wordt gevraagd.

We zoeken een ondernemer die al zijn zinnen zet op de gastvrijheidsformule en de goede bestaande exploitatie nog kan uitbreiden. Wij zien hier zeker mogelijkheden. En ja, de exploitatie is ruim genoeg om het met een partner op te zetten.

Overname Inventaris, Goodwill en huurdersbelang € 175.000,00. In overleg in termijnen te voldoen. Inbev is de verhuurder. Huur is € 55.000,00 per jaar.

De omzet is de laatste 5 jaar stabiel tussen € 500.000,00 en € 800.000,00, welke met enige inzet op te schroeven is tot 1 miljoen!

Laat u verrassen en bel of mail voor een bezichtiging.

En …. voor de doorgewinterde ondernemer is het pand ook te koop, zonder enige verplichtingen. Wel bijzonder, want niet vaak meer zijn er (dit soort) horecapanden te koop.

  • ID: 24213
  • Gepubliceerd: 26 oktober 2023
  • Laatste Update: 26 oktober 2023
  • Weergaven: 74