Horecazaak pizzeria/shoarmazaak ter overname in centrum Hoorn (Noord-Holland)

€1.250 Huur p.m.
€90.000 GW/INV

Overnameverplichtingen

  • Nee

Details

Te koop aangeboden. Zeer nette pizzeria/shoarmazaak, gelegen op toplocatie in het centrum van Hoorn aan de pas gerenoveerde horecaplein/uitgaansgebied, genaamd Kerkplein. De onderneming word nog dagelijks m.u.v. dinsdag gerund door de eigenaar en zijn personeel en behaald hoge omzetten, later meer hierover. Wij onderscheiden ons door goed service en kwaliteit aan te bieden. Hierdoor heeft de onderneming door de jaren heen een vaste klantenkring opgebouwd en is een bekende onderneming geworden in de horecabranche.

INVENTARIS

4 Boomstambladen tafels, 16 houten stoelen
2 Sym x pro bezorgscooters bouwjaar 2019
1 Glazendeur koelkast, frisdrank
1 10 liter Modular friteuse
2 Doner/Gyros grills, 4 branders, motor onder
1 Naomi pita oven, 4 branders
1 Pizzawerkbank met 2 deur’s Koeling
1 Maxima Opzetkoeling, pizzatafel
1 Saro Pizzaoven, 2 kamers, 8x Ø 30
2 Saro Saladettes met 6 deur’s koeling
1 Bain Marie, warmhoudapparaat
1 Saro grillplaat, half geribbeld half glad
1 Vrieskist, 205 liter, voor snacks
1 Aht vrieskist, 724 liter
4 Samsung led smart tv’s,
1 Yomani pinapparaat, kassasysteem, eigendom
1 Beveiligingssysteem, 4x Dahua domcamera
1 Horeca koelkast, 390 liter
1 Robuuste Planeetmenger
1 Professionele RVS spoeltafel
1 Gecertificeerde Vetafscheider
1 Maxima groentensnijder
1 Maxima gasfornuis, 4 branders
1 Saro pastakoker
1 Bosch vrieskist 175 liter
1 Horeca magnetron

DE ONDERNEMING

De onderneming is gevestigd in een pas gerenoveerde pand met een terras. Het pand is tevens zeer geschikt als locatie voor een luchroom, brasserie etc.

Via de entree is er direct toegang tot het restaurant en open keuken. Er bevindt zich een toilet met voorportaal. Het restaurantgedeelte heeft een open keuken en er is plaats voor 16 zitplaatsen. Zitplaatsen is uit te breiden. Huidige ondernemer heeft onlangs de zaak drastisch verbouwd en geïnvesteerd in nieuwe apparatuur.

LOCATIE

De onderneming is gelegen aan het horecaplein van Hoorn, genaamd Kerkplein. De uitgaansgebied is pas gerenoveerd, zoals eerder benoemd. Ook belangrijk om te weten is dat de onderneming recht tegenover de Grote Kerk staat, dat in de toekomst, over een jaar, zal worden verbouwd tot een 5 sterren hotel. Hoorn heeft uiteraard een rijke historie en de gemeente Hoorn is bezig om de stad de laatste jaren op de kaart te zetten, door bijv. een v/d grootste stranden van het land aan te leggen. Werkzaamheden zijn al gestart.

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks m.u.v. dinsdag geopend van 16:30 tot 00:00 uur (vergunning tot 03:30). Uiteraad bent u als ondernemer vrij om binnen de gestelde tijden zoals aangegeven door de gemeente uw eigen openingstijden te bepalen.

DETAILS

Huurprijs: 1250 inclusief btw

Bedrijfsoppervlake: 70 m2

Brandveiligheidsverzekering met inspectierapport

Personeel vaste dienstverband: nee

Leasecontracten: nee

Op uitstekende locatie in het centrum aan het horecaplein in Hoorn, waar jaarlijks vele stadsfeesten worden georganiseerd.

TOT SLOT

Reageer a.u.b. alleen als u werkelijk interesse en financiële middelen tot je beschikking hebt. Alleen daarna kunnen we een afspraak inplannen, zodat u of eventueel uw boekhouder de omzetten kunt inzien.

Let op!!! De boekhouding van de onderneming dat van A tot Z goed geregeld is, zal de hoge omzetten aantonen.

De omzetten van de onderneming kan makkelijk nog hoger worden door, bijvoorbeeld alcoholische dranken te serveren, gokkasten te plaatsen en openingstijden te verruimen, vooral weekenden.

Ter afsluiting, waarom wordt de onderneming op de markt gezet? De huidige ondernemer wil meer tijd met zijn gezin doorbrengen en is na jaren werken in de horeca toe aan een nieuwe uitdaging.

Voor meer informatie en/of vrijblijvende bezichtigingen van deze locatie kunt u contact opnemen op het nummer 0646017177 of per email op pari-hoorn@hotmail.com

  • ID: 22912
  • Gepubliceerd: 4 september 2022
  • Laatste Update: 4 september 2022
  • Weergaven: 333