Sfeervolle & hippe wijn- & cocktailbar

Contacteer voor prijs

Overnameverplichtingen

  • Arbeidsovereenkomst(en)

Details

Prachtig gelegen in een fraai en gezellig deel van Terneuzen is deze sfeervolle en hippe wijn- & cocktailbar in korte tijd uitgegroeid tot een gevestigde naam.

Het aanbod van drankjes en bites zijn het perfecte ingrediënt voor een gezellige middag/avond met vrienden of na het werk met collega’s.

De eigenaar is er in geslaagd om in korte tijd en met beperkte openingstijden (vrijdag en zaterdag) de zaak tot een succes te maken. Deze aanpak kan door de openingstijden te verruimen bijdragen aan een groter verdienpotentieel.

Behalve het gericht zijn op het invullen van een fijne vrijetijdsbesteding op vrijdag of zaterdag is de zaak ook beschikbaar voor zakelijke evenementen of personeelsbijeenkomsten, waarbij business en ontspanning hand in hand gaan. De beschikbare ruimte leent zich er perfect voor.

Het aanbod aan wijnen, cocktails, bieren en bites is divers en van goede kwaliteit en ook de zorgvuldig gekozen inrichting draagt bij aan de sfeer die er heerst. High Wines, proeverijen of andere evenementen worden regelmatig georganiseerd en zijn altijd snel volgeboekt. In de zomermaanden wordt er gebruik gemaakt van de beschikbare terrasruimte.
De locatie is cultureel erfgoed in Terneuzen, dit wordt ook onderkend door bijvoorbeeld de Gemeente die er positief tegenover staat.
De zaak heeft veel potentie die nu niet volledig benut wordt op grond van persoonlijke voorkeuren van de eigenaar.

  • ID: 24845
  • Gepubliceerd: 11 april 2024
  • Laatste Update: 11 april 2024
  • Weergaven: 95