Horeca overname? Horeca te koop in Nederland

Horecazaak in Nederland overnemen, verkopen of verhuren.

Op zoek naar een horecazaak die of horecapand dat te koop of te huur staat in Nederland? Met onze unieke tool kun je gratis al onze horeca-objecten in Nederland met elkaar vergelijken. Op deze pagina vind je (bijna) alle horecapanden te koop in Nederland! Horeca Te Koop is zeer geschikt voor zowel horeca-ondernemer als horeca-makelaar! Horecazaak verkopen of een horecapand verhuren? Dat kan!

Horeca kopen & huren Nederland

Horeca kopen of huren

Wilt u een horecazaak (goodwill en inventaris) kopen of een horecapand (onroerend goed) kopen of huren in één van de provincies in Nederland? Meestal gaat het om overname van de goodwill en inventaris in combinatie met huur. Soms echter gaat het om koop of huur van de horecabedrijfsruimte in Nederland, zonder verdere overname.

Nederlands horeca-aanbod per provincie

Denk hierbij o.a. aan restaurants, hotels, snackbars en eetcafés die in Nederlandse provincies te koop staan.

Horeca verkopen & verhuren Nederland

Zelf horecabedrijf verkopen

Een horecazaak/horecabedrijf zelf verkopen? Wij staan hoog in Google! Je kunt je horecazaak oftewel horecabedrijf zelf bij ons adverteren, of je nu al een makelaar hebt of niet!  Ook als je een makelaar hebt is extra promotie namelijk nooit verkeerd. Meld je horecabedrijf dan eventueel na overleg met je makelaar bij ons aan en bereik een groot publiek in Nederland!

Makelaar horecazaak verkopen

Als makelaar een horecazaak verkopen? Onze website is geschikt voor de horeca-makelaar die een horecazaak in opdracht van een horeca-eigenaar wil verkopen.  Maandelijks zoeken duizenden potentiële kopers op onze website naar Te Koop-staande horecazaken in Nederland. Plaats op Horeca Te Koop je advertenties en bereik éénvoudig vele potentiële kopers.

Zelf horecapand verhuren of verkopen

Een horecapand zelf verhuren of verkopen? Een verkoopadvertentie of verhuuradvertentie voor je horecapand plaats je gemakkelijk zelf op Horeca Te Koop. Het is ideaal om je doelgroep in heel Nederland zelf te bereiken. Ook als je wel al een horecamakelaar hebt, kun je (eventueel in overleg met je horeca-makelaar) natuurlijk je horecapand adverteren op ons platform. Ook dan bereik je zelf makkelijk extra overnamekandidaten voor jouw horecapand.

Makelaar horecapand verhuren of verkopen

Als makelaar een horecapand verhuren of verkopenOp onze website kun je als makelaar onbeperkt advertenties plaatsen voor horecapanden in Nederland, die je voor je opdrachtgever wilt verhuren of verkopen. Bereik gratis een extra doelgroep en verkoop of verhuur als makelaar horecapanden via Horeca Te koop.

Horeca Makelaar Nederland

Ben je op zoek naar een horecamakelaar in Nederland? Wij hebben horecamakelaars van Groningen tot Limburg verzameld. Advies nodig? Daarvoor zijn horecamakelaars en -adviseurs. De getoonde makelaars zijn niet (allemaal) gelieerd aan Horeca Te Koop.

Van de Weerd Horecamakelaardij is een gerenommeerde speler in de Nederlandse horecamakelaardij, gevestigd in onder andere Utrecht. Ze hebben kantoren in Utrecht, Sneek, Zwolle en Haarlem waardoor ze een breed bereik hebben in heel Nederland.

Klaassen Horecamakelaardij, onder andere gevestigd in Amersfoort, heeft ook vestigingen in Vught en Rotterdam. Hierdoor kunnen ze een uitgebreide dekking bieden in verschillende regio’s.

Knook & Verbaas is gevestigd in Rotterdam en is actief in Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam. De portfolio bestaat uit enkele honderden horecazaken die te koop staan, van restaurants tot cafés tot bars en van brasserieën tot lunchrooms.

Van Alkemare Horecamakelaardij is gevestigd in Noord Scharwoude en bedient voornamelijk de regio Noord-Holland. Ze hebben echter ook aanbod van horecazaken in Flevoland, Utrecht en Zuid-Holland. Daarnaast heeft Van Alkemare aanbod in Noordrijn-Westfalen.

Horecamakelaars per provincie

Horeca Makelaar Noord-Nederland

Op zoek naar horecamakelaars in de Noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe? Wij wijzen u graag de weg.

Horeca Makelaar Randstad Nederland

Op zoek naar een horecamakelaar in de randstad? Vind makelaars en horeca-objecten in de grote steden van Nederland.

Horeca Makelaars Zuid Nederland

Ook in het zuiden van Nederland zijn volop horeca-makelaars en horeca-objecten te vinden.

Recente Blog Posts