Shoarma-, dönerzaak en pizzeria ter overname Rotterdam Zuid

€750 Huur p.m.

Details

In Rotterdam Zuid wordt deze Shoarma-, dönerzaak en pizzeria ter overname aangeboden. De zaak heeft een vaste klantenkring voor zowel afhalen als bezorgen. De zaak is alle dagen van de week geopend van 15:00 tot 01:00 uur. De huurprijs bedraagt slechts € 700,- per maand. De overnamesom voor goodwill en inventaris is op aanvraag.

Contact
Op afspraak kun je in de winkel langskomen. Contact alleen telefonisch op 0657483052. Niet via contactformulier reageren. Dit wordt niet beantwoord.

Let op: Deze advertentie voor deze horecazaak (Shoarma-, dönerzaak en pizzeria) in Rotterdam Zuid is op initiatief van de redactie van Horeca Te Koop geplaatst. Reageer daarom niet via het contactformulier, maar alleen via bovenstaande contactgegevens in de advertentietekst.

Ben jij de verkoper of makelaar van deze horecazaak (Shoarma-, dönerzaak en pizzeria) in Rotterdam Zuid? Neem contact met ons op om de advertentie gratis zelf te beheren en uit te breiden met foto’s. Of om de advertentie te laten verwijderen als je geen prijs stelt op deze publicatie.

  • ID: 20483
  • Gepubliceerd: 21 maart 2023
  • Laatste Update: 12 oktober 2023
  • Weergaven: 2289