Een geliefd restaurant in het hart van Den Haag te koop, Zuid-Holland, Nederland

€100.000 OG k.k.

Details

Bent u op zoek naar een nieuwe zakelijke kans in de voedselindustrie? Overweeg om Uncle’s Canteen over te nemen – een geliefd restaurant in het hart van Den Haag!

Uncle’s Canteen heeft een reputatie opgebouwd voor gepassioneerd bereid eten dat klanten van alle leeftijden verrukt. Onze menukaart biedt een scala aan gerechten, snacks en drankjes die aansluiten op een diverse clientèle. Het restaurant is verdeeld in een afhaalgedeelte aan de voorkant en een uitgebreider zitgedeelte aan de achterkant. Deze indeling stelt ons in staat om een hoog volume aan klanten te bedienen, terwijl we toch een gastvrije sfeer behouden.

De toplocatie van het restaurant in Den Haag is een belangrijk pluspunt en trekt zowel locals als toeristen aan. Met veel voetverkeer en zichtbaarheid is Uncle’s Canteen een geweldige investering voor elke ondernemer die in de voedselindustrie wil stappen.

Het succes van het restaurant is gebouwd op het gebruik van alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten in onze gerechten. Onze aandacht voor detail en passie voor koken heeft ons een trouwe klantenkring opgeleverd die blijft groeien.

Als u geïnteresseerd bent in het overnemen van Uncle’s Canteen, neemt u een kant-en-klaar bedrijf over met een bewezen staat van dienst. Het restaurant is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur en meubels, waardoor het gemakkelijk is om snel aan de slag te gaan.

Mis deze geweldige kans niet om een succesvol restaurant in Den Haag te bezitten. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over het overnemen van Uncle’s Canteen en zet de eerste stap naar een nieuw zakelijk avontuur.

bel Joyce 0618542724
of Jim Huang +49 15201888816

Tekeningen

WeChat Image_20230324212750.jpg

  • ID: 23649
  • Gepubliceerd: 25 maart 2023
  • Laatste Update: 25 maart 2023
  • Weergaven: 372