Horecazaak te koop in winkelstraat Rotterdam

€70.000 GW/INV

Details

In een drukke winkelstraat in Rotterdam-West wordt deze horecazaak te koop aangeboden. Het gaat om een pizzeria, met daarnaast o.a. in het assortiment wedges, kapsalons en kipgerechten zoals hotwings, strips, en nuggets. Niets wordt bereid in de frituur.

Prijs is een vanaf-prijs: € 70.000,-.

De goedlopende horecazaak heeft een hoogwaardige tunneloven met een capaciteit van 100 pizza’s per uur. Het bakken van de pizza duurt slechts 5,16 minuten.

De zaak wordt goed onderhouden door een jaarlijkse sluiting van april tot eind mei vanwege de Ramadan. In die periode wordt een grote schoonmaak en overig onderhoud gepleegd. Voor dit jaar staat op de planning een nieuwe afzuiginstallatie en elektra met certificering, zodat dit in orde is voor de verzekering. Voornoemde zal een prijsverhoging van € 10.000 – € 15.000,- te weeg brengen.

Contact
Uitsluitend contact via telefoon/whatsapp: 0634478705. Niet gebruik maken van het contactformulier. Berichten worden niet beantwoord.

Let op: Deze advertentie voor deze horecazaak in Rotterdam is op initiatief van de redactie van Horeca Te Koop geplaatst. Reageer daarom niet via het contactformulier, maar alleen via bovenstaande contactgegevens in de advertentietekst.

Ben jij de verkoper of makelaar van deze horecazaak in Rotterdam? Neem contact met ons op om de advertentie gratis zelf te beheren en uit te breiden met foto’s. Of om de advertentie te laten verwijderen als je geen prijs stelt op deze publicatie.

  • ID: 20481
  • Gepubliceerd: 21 maart 2023
  • Laatste Update: 12 oktober 2023
  • Weergaven: 456