Gerenommeerd restaurant in Drôme Provençale te koop, Frankrijk

€498.200 GW/INV
€402.800 OG k.k.

Gebouwkenmerken

  • Energielabel E

Details

Zeer aantrekkelijk restaurantbedrijf van goede naam. Trouwe klantenkring, zowel lokaal als bij Franse/internationale toeristen. Ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig. Is het gehele jaar open.
Gunstig gelegen, 10 km van Nyons, tussen de Rhône vallei en het laaggebergte van de Alpen.

Het restaurant van 156 m², bestaande uit 2 zalen met airconditioning, biedt plaats aan 50 gasten en heeft een (overdekt) terras van 94 m² met 80 zitplaatsen, aangelegd met olijfbomen en veel planten.
Een ruimte van 100 m² op de 1ᵉʳ verdieping, mogelijk om te bouwen tot een appartement, dat kan dienen als personeelsaccommodatie of accommodatie voor seizoensmedewerkers. Of gebruik het als kantoor en opslagruimte.
De professionele keuken, uitgerust met alle kwaliteitsapparatuur en in goede staat van onderhoud, is verdeeld in verschillende stations.
Het pand ligt op een goed onderhouden terrein van ongeveer 1.450 m².
Ideaal voor een verandering van professioneel en persoonlijk leven.

De Drôme Provençale ligt geografisch gezien naast de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. Omgeven door olijfgaarden geniet deze streek van een bevoorrecht klimaat. De aanwezigheid van de olijfgaarden is hiervan het beste bewijs. Het openluchttoerisme is een van de belangrijkste vectoren van de lokale economische en toeristische ontwikkeling.

Tekeningen

Charrette Bleue-cuisine.jpg

Charrette Bleue-etage.jpg

Charrette Bleue-salles.jpg

Charrette Bleue-terrasse.jpg

Video

  • ID: 24749
  • Gepubliceerd: 4 maart 2024
  • Laatste Update: 4 maart 2024
  • Weergaven: 82