Horeca te koop: Italiaans restaurant in Weert, Limburg, Nederland

€3.500 Huur p.m.
€35.000 GW/INV

Details

Goed lopend Italiaans “Ristorante Da Simone” in Weert ter overname.

In één van de toonaangevende, met horeca gevulde straten van Weert, de Beekstraat, ligt “Ristorante Da Simone” op nummer 31. Een Italiaans Restaurant waar de jarenlange ervaring duidelijk zichtbaar is en gezelligheid uit ademt.

De gezellige inrichting is ruim opgesteld en biedt zeker ruimte voor grotere aantallen gasten. Binnen is de mogelijkheid om +/- 40 gasten (175m2) te plaatsen, buiten is daar nog gelegenheid voor 25 personen (26m2). De compacte, deels open keuken is van alle gemakken voorzien en voor een kok ideaal als werkplek. Achterin de zaak is nog een zaaltje wat als aanvulling op het restaurant gebruikt kan worden of voor kleine samenstellingen, bv. bij feestjes en of private dining.

In overleg en met goedkeuring, kan personeel overgenomen te worden. De verhuurder is op de hoogte van de voorgenomen exploitatie overname en wil graag in contact komen met de nieuwe exploitant.

Wij zoeken voor deze mooie zaak een goede opvolger. Iedere formule is hier mogelijk; Aziatisch, Spaans, Hollands, Sushi, Portugees, Burger, Pizza, enz. alsmede een restaurant met afhaalfunctie. De exploitatie kan overgenomen worden voor € 35.000,00  en de huur bedraagt € 3.500,00 per maand. Ingroei huur is met de juiste ondernemer bespreekbaar.

Wij komen graag met jou in gesprek om de mogelijkheden en uitdagingen te bespreken.

  • ID: 24238
  • Gepubliceerd: 26 oktober 2023
  • Laatste Update: 26 oktober 2023
  • Weergaven: 116