Restaurant Spanje ter overname

€2.500 Huur p.m.
€120.000 GW/INV

Vergunningen

  • Drank- en horecavergunning

Overnameverplichtingen

  • Nee

Details

Iconisch restaurant direct aan het strand met prachtig uitzicht op zee. Dit gerenommeerde restaurant wordt al meer dan vijftien jaar gerund door de huidige eigenaars en biedt een fantastische kans voor een nieuwe eigenaar.
Bij de overdracht zijn alle benodigde licenties en vergunningen inbegrepen, zodat de overgang soepel zal verlopen.
EIGENDOMSDETAILS: – Capaciteit: Met een oppervlakte van 225 vierkante meter biedt het restaurant comfortabel plaats aan 80-100 gasten.
– Binnenruimtes: De eerste binnenruimte biedt plaats aan 20 tot 25 gasten, terwijl de tweede binnenruimte plaats biedt aan nog eens 20 tot 25 gasten.
– Zitplaatsen buiten: Geniet van de sfeer aan zee met een voorterras met 30 zitplaatsen en een achterterras met ruimte voor nog eens 15 tot 20 gasten.
HUURVOORWAARDEN: – Contractduur: Het huurcontract is voor 5 jaar, met de mogelijkheid van 5 jaar verlenging.
– Huur: De maandelijkse huur is momenteel 2500€ , en de eigenaar vraagt een aanbetaling van 3 maanden bij de overdracht.
OPERATIONELE DETAILS: – Inventaris: Het restaurant wordt volledig uitgerust geleverd, waardoor een naadloze overgang mogelijk is. De keuken is bijna volledig uitgerust, inclusief essentiële apparatuur zoals een oven, vaatwasser, friteuse, grill, kookplaat en een inloopkoelkast.
– Huidige werking: Het restaurant is momenteel in bedrijf, waardoor de nieuwe eigenaar direct inkomsten kan genereren.
Als je geïnteresseerd bent in deze geweldige kans om een succesvol restaurant op een toplocatie te bezitten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We geven je graag meer informatie en regelen een bezichtiging.
Telefoon of wsap om contact op te nemen: 0034/ 605521778

  • ID: 23919
  • Gepubliceerd: 26 september 2023
  • Laatste Update: 12 oktober 2023
  • Weergaven: 387