TE HUUR: Restaurant / Cafe DE SMITTENBERG op een toplocatie tussen Beekbergen / Apeldoorn

€3.500 Huur p.m.

Extra's

  • Terras

Details

TE HUUR: Cafe Restaurant de Smittenberg aan de Arnhemseweg
Huurprijs: €3.500,- Excl. / AANVAARDING IN OVERLEG

BESCHRIJVING
Te huur restaurant ”De Smittenberg”, een ruime horeca gelegenheid met restaurant, bar en groot terras op een goede zicht locatie tussen Beekbergen en Apeldoorn. Omringd door vakantieparken, dagjesmensen en verkeer wat langs het restaurant passeert. Zeer goed geschikt voor diverse horecaconcepten, zaalverhuur, het organiseren van feesten en partijen, zakelijke ontmoetingen, vergaderingen, het kijken van sportwedstrijden of gewoon een drankje aan de sfeervolle bar. Het restaurant, de bar en het terras zijn ruim opgezet met veel zitplaatsen en mogelijkheden om te lunchen, dineren maar ook te bezorgen. Daarnaast is dit object uitstekend geschikt om grote groepen mensen te ontvangen. Bent u een ondernemer met een visie voor een vernieuwend horecaconcept, passend bij dit royale horecaobject met veel potentie en mogelijkheden dan kom ik graag met u in contact!

INVENTARIS EN OVERNAME
Goede omzet , goodwill en de inventaris €59.500,-. verder verplichtingen vrij en eventueel huren inclusief de inventaris zeker bespreekbaar.

INDELING
De indeling is als volgt verdeeld:
• Begane grond: entree/ontvangstruimte, toiletruimte, bar, restaurant met keuken, gedeelte restaurant voorzijde weg, groot terras.
• -1 : Kelder/ bergruimte
Totaal: meer dan 428m2 excl. terras, keuken, kelder en toiletruimte

OPLEVERINGSNIVEAU
De oplevering geschiedt in de huidige staat ‘as-is’, inclusief onder andere de navolgende voorzieningen:
– Huidige vloerafwerkingen;
– Gestoffeerd
– Toiletvoorzieningen;
– Verwarming middels gas CV ketel en radiatoren (cv is 3 jaar oud)
– Verlichting
– Grote horeca keuken
PARKEREN
Er zijn algemene GRATIS bezoekersplaatsen op het buitenterrein, grote parkeerplaats aanwezig voor c.a. 50 auto’s.

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan zijn de aangewezen gronden bestemd voor “Horeca-1”, waaronder verstaan: horeca activiteiten tot en met categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten (met uitzondering van hotel).

AANVANGSHUURPRIJS
De huurprijs bedraagt €3.500,- per maand, excl. BTW in overleg

SERVICEKOSTEN
leveringen en diensten door verhuurder van energie en water, Huurder dient zelf zorg te dragen voor de levering alsmede de communicatieve diensten en afvalverwerking.

HUURTERMIJN
Vijf (5) jaar + vijf (5) optiejaren en anders in overleg

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 3 (drie) maanden.

AANVAARDING
In overleg

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een borg te worden voldaan gelijk aan 6 (zes) maanden huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
In overleg samen op te stellen

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naam aanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De hier genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

Hoofdfunctie: Horeca
Regio: GELDERLAND
Welstandsklasse: B1

Sector: Restaurantsector
Type: Restaurant-partycentrum, congres-zalencentrum
Horecaruimte:
Niet horecaruimte kelder schuur

Voor meer informatie
www.housesupply.nl
Info@housesupply.nl
06-42873968

  • ID: 22173
  • Gepubliceerd: 12 mei 2023
  • Laatste Update: 12 oktober 2023
  • Weergaven: 2384