Horeca te koop: Cafetaria/wok in Eindhoven op top-zichtlocatie, Noord-Brabant Nederland

€1.050 Huur p.m.
€79.500 GW/INV

Details

Bent u op zoek naar een horecazaak om over te nemen in Brabant? Dan is deze cafetaria en wok een uitgelezen kans. De cafetaria en wok ligt in een zeer levendige wijk in Eindhoven, om precies te zijn in stadsdeel Stratum (Zuid-Eindhoven) dichtbij bekende industrie (DAF). De huidige uitbater wil het gezien zijn leeftijd wat rustiger aan gaan doen.

Deze functioneel ingerichte cafetaria ligt aan een rotonde en is goed zichtbaar voor passanten. Een glazen pui aan de voorzijde en de overzichtelijke koeling waarin producten zichtbaar zijn, maken de zaak uitnodigend. Daarachter bevindt zich een ruim ingerichte productiekeuken, die van alle gemakken voorzien is.

Bent u op zoek naar horeca te koop in Eindhoven, dan is deze zaak zeker interessant. Er wordt en nette omzet behaald en huur is met € 1.050,- redelijk tot laag te noemen. Bij het bedrijf hoort een ruimte opslag, die ook in de huurprijs is inbegrepen. Voor de overname van de goodwill, inventaris en huurdersbelangen  wordt € 79.500,- gevraagd.

Het betreft een instapklaar bedrijf, maar er is ook potentieel om van deze locatie een klein afhaalrestaurant te maken. Binnen is er plaats voor zo’n 16 tot 20 gasten en buiten voor 8 gasten.

Bent u geïnteresseerd in de overname van deze mooie locatie? Stuur dan een bericht of bel om in gesprek te gaan.

  • ID: 24206
  • Gepubliceerd: 26 oktober 2023
  • Laatste Update: 26 oktober 2023
  • Weergaven: 99