Horeca te koop: café-restaurant in Brabant ter overname, Nederland

€3.500 Huur p.m.

Details

In het centrum van één van de mooiste dorpen van de Brabantse Kempen, Heeze genaamd, hebben wij een toonaangevend horecabedrijf ter overname; “Café Thuys eten & drinken”.

Het Huyskamer restaurant is zeer smaakvol ingericht en biedt ruimte voor 125 gasten, aan de achterzijde is een ruim terras voor 60 gasten en het geheel biedt ruime mogelijkheden voor feesten en partijen tot 200 personen. Er is ook een aparte sfeervolle ruimte (20 personen) voor een vergadering of “Private Dining”.

In de directe omgeving zijn er voldoende parkeermogelijkheden. Indien gewenst kan er een bovenwoning gemaakt worden, daar is voldoende ruimte voor. Een goede omzet zorgt voor een mooi rendement. Het betreft een huurpand, waarvan de huur laag is te noemen in verhouding tot de omzet. Dit bedrijf kan alleen gerund worden met personeel. Overname van personeel is mogelijk. Het huidige team beschikt over kwalitatief goede medewerkers en zijn dus onmisbaar.

Huurpand (eigendom Inbev) – huur € 42.000 p/j – goede omzet – overname inventaris/goodwill/handelsnaam/huurdersbelang in overleg – aub niet reageren zonder voldoende eigen middelen. Serieuze kandidaten ontvangen alle benodigde informatie.

Bent u de persoon die beschikt over voldoende financiële middelen en op zoek is naar een volwaardig horecabedrijf met super omzet en nog ruimte om te groeien? Neem dan contact met ons op!

Bedrijf met goede reputatie en omzetten. Instapklaar.

Huur (Inbev) € 42.000 pj, rest in persoonlijk gesprek.

  • ID: 24248
  • Gepubliceerd: 26 oktober 2023
  • Laatste Update: 26 oktober 2023
  • Weergaven: 325