Horeca te koop: restaurant in Brabant met lage huur, Helmond ter overname

€99.500 GW/INV

Details

Mahmut gaat zijn zaak verkopen na vele jaren dat hij vanaf deze locatie veel mensen in Helmond en de wijde omtrek, van lekkere maaltijden heeft voorzien. Zowel het pand als de locatie bieden veel mogelijkheden.

In de jaren dat Mahmut in de zaak zit is het eerst een cafe geweest, daarna een restaurant/afhaal restaurant. Het is nostalgisch ingericht en je voelt de sfeer van weleer. De zaak biedt ruimte binnen voor 40 zitplaatsen, maar werkt veelal met thuisbezorgd en/en of met partners.

De huur is zeer interessant te noemen, zeker als je weet dat er 2 kamers worden verhuurd boven de zaak, welke de kosten positief beïnvloeden. Mahmut wil het graag wat rustiger aan gaan doen, maar zou het leuk vinden om zijn opvolger voor te stellen aan het huidige klantenbestand.

Voor hen die aan een andere formule denken, biedt dit natuurlijk kansen. Elk afhaalrestaurant is hier mogelijk want de zaak bevindt zich aan de horecastraat van Helmond. Pizza, Pasta, Sushi, Afghaans of Nederlands? Alles is hier mogelijk!

Vraagprijs overname exploitatie is verlaagd naar € 99.500,00. Nieuwsgierig of uw droom op dit adres gerealiseerd kan worden? Bel me voor een afspraak.

STEENWEG 39 – Centrum Helmond – ter overname!

Lage huur, mede door verhuur kamers. Vraagprijs overname exploitatie nu verlaagd naar € 99.500,00

  • ID: 24246
  • Gepubliceerd: 26 oktober 2023
  • Laatste Update: 26 oktober 2023
  • Weergaven: 283