Bistro/eetcafé kopen

Bistro ter overname of eetcafé ter overname? Bistro of eetcafé is de benaming voor een eenvoudige eetgelegenheid. Bistro’s en eetcafés zijn vaak populair om hun goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Wil je een bistro of eetcafé overnemen, dan ben je bij Horeca Te Koop op de juiste plek.

De komende weken zal het aanbod op deze pagina met bistro’s en eetcafés die te koop staan steeds groter worden. Hou Horeca Te Koop dus wekelijks in de gaten!

Ben je benieuwd naar de huurprijs van horeca per vierkante meter (m2)? Dit is sterk afhankelijk van de locatie. Bekijk ons aanbod en ontdek wat een bistro en eetcafé ongeveer kost per maand.

Bistro/eetcafé verkopen

Je denkt bij jezelf “Ik wil mijn eetcafé verkopen.”, maar weet niet waar te beginnen. Wij helpen je  gratis hoe je je eetcafé voor een goed prijs kunt verkopen.

Hoe verkoop ik mijn eetcafé? Heb jij een bistro of eetcafé en wil je jouw bedrijf verkopen? Of heb je een horecapand, waarin een bistro of eetcafé zit of zou kunnen gaan zitten? Op ons portal Horeca Te Koop, is het éénvoudig om helemaal zelf je bistro of eetcafé te koop, te huur of ter overname aan te bieden. En dat kost je helemaal niets. Registreer je dus nu via onderstaande button.

Wij zijn geen horeca-makelaar, maar slechts een online portal waar gebruikers met elkaar in contact komen, om vervolgens zelf een overeenkomst met elkaar  aan te gaan. Daarom betaal je aan Horeca Te Koop geen courtage, commissie, provisie of andere succes fee als je bistro of eetcafé verkocht, verhuurd overgenomen wordt. Wel zo voordelig!

Recente Blog Posts