Café / bar kopen

Ben je op zoek naar een café of bar om over te nemen? Dan neem je vaak de goodwill en inventaris over. Soms worden er ook leegstaande horecapanden aangeboden waar voorheen een café of bar in geëxploiteerd werd. In dat geval kun je zonder overname een café of bar beginnen. Bekijk ons aanbod van cafés en bars in Nederland. De komende tijd zal ons aanbod sterk gaan groeien, kom dus regelmatig terug om het nieuwste aanbod van te koop, te huur en ter overname staande café- en bar-bedrijven te bekijken.

Café / bar verkopen

Recente Blog Posts

Je denkt bij jezelf “Ik wil mijn bar verkopen.”, maar weet niet waar te beginnen. Wij helpen je gratis hoe je je bar of café kunt verkopen.

Hoe verkoop ik mijn bar of café? Jij hebt een café en bar en wilt je horecabedrijf verkopen, verhuren of verpachten. Dan is Horeca Te Koop jouw portal om op te adverteren. Op ons portal kun je helemaal zelf je horeca-object adverteren. Of het nu om het pand gaat (koop/huur) en of het nu met of zonder goodwill of overname van inventaris is. Horeca Te Koop is gratis! Zonder enige verplichting!

Omdat Horeca Te Koop zelf geen horecamakelaar is en gebruikers er alleen met elkaar in contact komen, om vervolgens de verkoop of overname van het café of de bar zelf te regelen, berekenen wij geen courtage, provisie of andere succes fee. Daarmee kan het heel voordelig zijn om zelf je café of bar te verkopen. Uiteraard kun je – eenmaal een kandidaat gevonden – een makelaar of adviseur in de arm nemen om de formaliteiten goed op papier te zetten.