Cafetaria-snackbar kopen

Wil je de goodwill en inventaris van een snackbar overnemen? Op die manier kun je zonder grote verbouwing starten met jouw snackbar of cafetaria.

Soms betreft het ook een leegstaand horecapand, waarin eerder een snackbar zat. In dat geval kun je het pand zelf zo inrichten en uitrusten met apparatuur en meubilair zoals je in gedachten hebt. En dan zal je zonder overname(kosten) aan de slag kunnen.

Bekijk ons aanbod online. Ons aanbod zal komende weken blijven groeien. Kom dus binnenkort terug.

Cafetaria-snackbar verkopen

Je denkt bij jezelf “Ik wil mijn snackbar verkopen.”, maar weet niet waar te beginnen. Wij leggen je gratis uit hoe je je  snackbar of cafetaria kunt verkopen.

Hoe verkoop ik mijn mijn snackbar? Je kunt zelf  je cafetaria of snackbar via ons platform verkopen. Of het nu gaat om het pand (huur of koop) of om je bedrijf ter overname aan te bieden met of zonder goodwill: Horeca Te Koop is jouw platform. Bij ons kun je zelf je cafetaria of snackbar adverteren. Bereik ook duizenden potentiële kopers, huurders of overname-kandidaten.

Registreer je nu via pagina horeca-tekoop.nl/verkopen. Plaats gratis je advertentie voor jouw cafetaria, snackbar of horecapand. Gratis, dus zonder enige verplichting aan te gaan.

Omdat wij slechts een portal zijn om mensen met elkaar in contact te brengen, berekenen wij – anders dan horecamakelaars – geen courtage, provisie of een andere succesfee als er een verkoop of overname tot stand komt. Uiteraard kan het wel verstandig zijn om je door een horecamakelaar of adviseur te laten bijstaan om de formaliteiten te regelen. Bijvoorbeeld als je een overnamekandidaat gevonden hebt.

Recente Blog Posts