Hotel (-restaurant) kopen

Hotels te koop en te huur. Kom regelmatig terug. Ons portal is pas online gegaan en ons aanbod van hotels groeit gestaag.

Het  nieuwste aanbod van te koop staande hotels in Nederland vinden? Dat kan op horeca-tekoop.nl! Hotel-Restaurants zijn zoals de naam doet vermoeden combinaties van hotels en restaurants. Een hotel-restaurant overnemen? Veel hotels die te koop staan hebben een restaurant. Naast de hotelfunctie heeft het hotel dan ook een restaurant. Op onze website zie je het aanbod van hotel-restaurants ter overname.

Neem je een hotel of hotel-restaurant over, dan koop je meestal de goodwill en inventaris en huur je het onroerend goed. Soms wordt juist het pand te koop aangeboden. Wat ook kan is dat je zowel het pand, de goodwill als de inventaris huurt. Dit wordt pacht genoemd.

Hotel (-restaurant) verkopen

Je denkt bij jezelf “Ik wil mijn hotel verkopen.”, maar weet niet waar te beginnen. Wij helpen je gratis op weg hoe je je hotel kunt verkopen. Of je nu je hotel of hotel-restaurant wilt verkopen. 

Hoe verkoop ik mijn hotel? Heb jij een hotel of hotel-restaurant, en zoek je een overnamekandidaat? Kortom: wil je jouw Hotel of Hotel-Restaurant(bedrijf) verkopen? Dan kun je zelf of door je horeca-makelaar je pand hier (laten) plaatsen.

Horeca Te Koop is een vernieuwend horecaportal. Vele bezoekers zoeken naar een hotel(-restaurant) of over te nemen. Verkoop je horecazaak hier en bereik die bezoekers!

Adverteren is gratis als je je hotel wilt verkopen. Of het nu gaat om de goodwill en inventaris of om het onroerend goed; Horeca Te Koop is jouw platform! Registreer je meteen via onderstaande button en adverteer je hotel gratis!

Recente Blog Posts