Lunch/broodjeszaak kopen

Lunchroom of broodjeszaak overnemen? Soms zijn de lunchrooms die te koop staan gevestigd in de buurt van kantoorgebouwen. Een lunchroom wordt vaak met goodwill en inventaris aangeboden, waarbij een overnamesom gevraagd wordt en het onroerend goed te huur is. Soms zijn het ook leegstaande lunchrooms, waarbij het horecapand zonder overname betrokken kan worden. In dat geval kun je zelf de inrichting van de zaak verzorgen.

Ons aanbod breidt gestaag uit. Kom dus regelmatig terug om het nieuwste aanbod van lunchrooms en broodjeszaken te bekijken!

Lunch/broodjeszaak verkopen

Je denkt bij jezelf “Ik wil mijn lunchroom verkopen.”, maar weet niet hoe je moet beginnen. Wij helpen je gratis hoe je je lunchroom kunt verkopen. Of hoe je broodjeszaak kunt verkopen. 

Hoe verkoop ik mijn lunchroom of broodjeszaak? Je bent de eigenaar van een broodjeszaak of lunchroom. En je bent opzoek naar iemand die jouw zaak wil overnemen? Overname-kandidaten zoeken op ons portal naar zaken zoals die van jou. Daarom is Horeca Te Koop het portal om jouw broodjeszaak of lunchroom te adverteren. Niet alleen als je horeca-ondernemer bent, maar ook als je de verhuurder of makelaar bent is Horeca Te Koop erg geschikt om te adverteren.

Ontdek het zelf! En zorg dat je jouw broodjeszaak voor een goede overnamesom verkoopt. Op ons portal zoeken duizenden geïnteresseerden naar een kans om een broodjeszaak of lunchroom te starten.

Adverteren voor een lunchroom of broodjeszaak gratis! Meld je daarom snel aan via onderstaande button. Je broodjeszaak of lunchroom staat dan vandaag nog online. En je kunt zelf je advertentie beheren! Wel zo makkelijk!

Recente horecablogs, vragen & antwoorden

Afleiding voor horeca-ondernemers, -verhuurders en -makelaars.