Lunch/broodjeszaak kopen

Lunchroom of broodjeszaak overnemen? Soms zijn de lunchrooms die te koop staan gevestigd in de buurt van kantoorgebouwen. Een lunchroom wordt vaak met goodwill en inventaris aangeboden, waarbij een overnamesom gevraagd wordt en het onroerend goed te huur is. Soms zijn het ook leegstaande lunchrooms, waarbij het horecapand zonder overname betrokken kan worden. In dat geval kun je zelf de inrichting van de zaak verzorgen.

Ons aanbod breidt gestaag uit. Kom dus regelmatig terug om het nieuwste aanbod van lunchrooms en broodjeszaken te bekijken!

Lunch/broodjeszaak verkopen

Ben jij de eigenaar van een broodjeszaak of lunchroom? En ben je opzoek naar iemand die jouw zaak wil overnemen?

Dan is Horeca Te Koop het portal waar je jouw broodjeszaak of lunchroom kan adverteren. Niet alleen als je horeca-ondernemer bent, maar ook als je de verhuurder of makelaar bent is Horeca Te Koop erg geschikt om te adverteren. Ontdek het zelf!

Op ons portal zoeken duizenden geïnteresseerden naar een kans om een broodjeszaak of lunchroom te starten. Adverteren is heel 2020 gratis! Meld je dus snel aan via onderstaande button. Je broodjeszaak of lunchroom staat dan vandaag nog online! En je kunt zelf je advertentie beheren!

Recente horecablogs, vragen & antwoorden

Afleiding voor horeca-ondernemers, -verhuurders en -makelaars.