Lunch/broodjeszaak kopen

Lunchroom of broodjeszaak overnemen? Soms zijn de lunchrooms die te koop staan gevestigd in de buurt van kantoorgebouwen. Een lunchroom wordt vaak met goodwill en inventaris aangeboden, waarbij een overnamesom gevraagd wordt en het onroerend goed te huur is. Soms zijn het ook leegstaande lunchrooms, waarbij het horecapand zonder overname betrokken kan worden. In dat geval kun je zelf de inrichting van de zaak verzorgen. Ons aanbod breidt gestaag uit. Kom dus regelmatig terug om het nieuwste aanbod van lunchrooms en broodjeszaken te bekijken!

We geven een top 10 van steden waar u een lunchroom of broodjeszaak kunt beginnen. Per stad benadrukken we de aantrekkelijke aspecten. Vanzelfsprekend zijn er in Nederland nog veel meer aantrekkelijke plekken om een broodjeszaak of lunchroom te kopen.

Door te investeren in een lunchroom en broodjeszaak in een van deze top 10 steden van Nederland, kunt u profiteren van een divers publiek, een groeiende vraag naar gezonde en snelle maaltijden, en de dynamiek van deze bruisende locaties. Of u nu kiest voor Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of een andere stad, het kopen van een lunchroom en broodjeszaak is een smakelijke investering met veel potentieel voor succes. Zorg ervoor dat u een marktonderzoek uitvoert, een aantrekkelijke locatie selecteert en een onderscheidend menu aanbiedt om uw onderneming te laten floreren.

 1. Als hoofdstad van Nederland biedt Amsterdam een bruisende en diverse markt voor lunchrooms en broodjeszaken. De levendige toeristische sector en de aanwezigheid van drukke zakelijke districten maken het een uitstekende locatie om te investeren.
 2. Rotterdam, de tweede grootste stad van Nederland, staat bekend om zijn moderne architectuur en bruisende haven. Met een groeiend aantal bedrijven en een levendige lokale bevolking is er een constante vraag naar heerlijke broodjes en snelle lunches.
 3. Als politiek centrum van Nederland trekt Den Haag een divers publiek van zowel inwoners als internationale bezoekers. Lunchrooms en broodjeszaken kunnen profiteren van de drukte in de binnenstad en de nabijheid van overheidsgebouwen en ambassades.
 4. Utrecht is een historische stad met een levendige studentengemeenschap en een groeiend zakencentrum. De centrale ligging en de aanwezigheid van de Universiteit Utrecht maken het een aantrekkelijke locatie voor lunchrooms en broodjeszaken.
 5. Eindhoven staat bekend als de technologiehoofdstad van Nederland en herbergt vele innovatieve bedrijven. Met een bloeiende economie en een jonge, dynamische bevolking is er een groeiende vraag naar gezonde en snelle eetgelegenheden.
 6. Tilburg heeft zich ontwikkeld tot een bruisende stad met een bloeiend cultureel en artistiek klimaat. Met een mix van studenten, lokale bewoners en bezoekers, biedt deze stad een gevarieerde klantenkring voor lunchrooms en broodjeszaken.
 7. Groningen is een levendige studentenstad met een bruisend centrum. De aanwezigheid van de Rijksuniversiteit Groningen en een bloeiende culturele scene creëren een gunstige omgeving voor lunchrooms en broodjeszaken.
 8. Breda staat bekend om zijn gezellige sfeer en historische charme. Met een bloeiende horecasector en een groeiend aantal toeristen is het kopen van een lunchroom en broodjeszaak in deze stad een aantrekkelijke investering.
 9. Als oudste stad van Nederland biedt Nijmegen een rijke geschiedenis en een levendige studentengemeenschap. Met de aanwezigheid van de Radboud Universiteit en een bruisend centrum is er een constante vraag naar lunchrooms en broodjeszaken.
 10. Haarlem, gelegen in de buurt van Amsterdam, is een charmante stad met historische straatjes en een levendige culturele scene. Met een groeiend aantal toeristen en een bloeiend zakelijk centrum, biedt Haarlem een ideale omgeving voor het starten van een lunchroom en broodjeszaak.

Lunch/broodjeszaak verkopen

Je denkt bij jezelf “Ik wil mijn lunchroom verkopen.”, maar weet niet hoe je moet beginnen. Wij helpen je gratis hoe je je lunchroom kunt verkopen. Of hoe je broodjeszaak kunt verkopen. 

Hoe verkoop ik mijn lunchroom of broodjeszaak? Je bent de eigenaar van een broodjeszaak of lunchroom. En je bent opzoek naar iemand die jouw zaak wil overnemen? Overname-kandidaten zoeken op ons portal naar zaken zoals die van jou. Daarom is Horeca Te Koop het portal om jouw broodjeszaak of lunchroom te adverteren. Niet alleen als je horeca-ondernemer bent, maar ook als je de verhuurder of makelaar bent is Horeca Te Koop erg geschikt om te adverteren.

Ontdek het zelf! En zorg dat je jouw broodjeszaak voor een goede overnamesom verkoopt. Op ons portal zoeken duizenden geïnteresseerden naar een kans om een broodjeszaak of lunchroom te starten.

Adverteren voor een lunchroom of broodjeszaak gratis! Meld je daarom snel aan via onderstaande button. Je broodjeszaak of lunchroom staat dan vandaag nog online. En je kunt zelf je advertentie beheren! Wel zo makkelijk!

Hier zijn 10 tips waar u op kunt letten als u uw lunchroom wilt verkopen:

 1. Bereid uw lunchroom voor verkoop: Zorg ervoor dat uw lunchroom in optimale staat verkeert. Repareer eventuele defecten, voer noodzakelijk onderhoud uit en zorg dat uw inventaris compleet is.
 2. Financiële documentatie: Verzamel alle relevante financiële documentatie, zoals balansen, winst- en verliesrekeningen en belastingaangiften. Potentiële kopers zullen deze informatie willen inzien om de financiële gezondheid van uw bedrijf te beoordelen.
 3. Inventarisatie van activa: Maak een gedetailleerde inventarisatie van alle activa die bij de verkoop zijn inbegrepen, zoals apparatuur, meubilair en voorraden. Zorg ervoor dat deze activa in goede staat verkeren en waardevol zijn voor potentiële kopers.
 4. Waardebepaling: Laat uw lunchroom waarderen door een professionele taxateur of accountant. Dit helpt u bij het bepalen van een realistische verkoopprijs en geeft potentiële kopers vertrouwen in de waarde van uw bedrijf.
 5. Marketing en advertenties: Maak aantrekkelijke advertenties en promotiemateriaal om uw lunchroom te presenteren aan potentiële kopers. Gebruik online platforms, sociale media en lokale advertentiekanalen om uw bereik te vergroten.
 6. Vertrouwelijkheid: Zorg voor de nodige vertrouwelijkheid tijdens het verkoopproces. Bespreek gevoelige informatie alleen met serieuze geïnteresseerde partijen en laat potentiële kopers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekenen om de vertrouwelijkheid te waarborgen.
 7. Onderhandelingen: Wees voorbereid op onderhandelingen en wees flexibel. Stel een minimumprijs vast, maar wees openstaand voor redelijke aanbiedingen. Het doel is om een deal te sluiten die voor beide partijen voordelig is.
 8. Juridisch advies: Raadpleeg een ervaren jurist of advocaat die gespecialiseerd is in het verkopen van bedrijven. Zij kunnen u helpen bij het opstellen en beoordelen van contracten en andere juridische documenten om uw belangen te beschermen.
 9. Overdracht van vergunningen en contracten: Zorg ervoor dat alle vergunningen, contracten en huurovereenkomsten worden overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Verifieer de vereisten bij de relevante instanties en werk samen met uw koper om een soepele overdracht te realiseren.
 10. Vakkundig advies: Raadpleeg een professionele makelaar of adviseur gespecialiseerd in de horecabranche. Zij hebben de expertise en het netwerk om u te begeleiden tijdens het verkoopproces en u te helpen de beste deal te sluiten.

Het verkopen van uw lunchroom vereist een zorgvuldige planning, voorbereiding en strategie.

Recente horecablogs, vragen & antwoorden

Afleiding voor horeca-ondernemers, -verhuurders en -makelaars.