B&B met 5 kamers in de Eifel (voormalige boerderij)

€490.000 OG k.k.

Extra's

  • Jacuzzi
  • Overdekte vuurplaats
  • Paardenboxen
  • Paardenweides
  • Paddock
  • Sauna

Details

B&B met 5 kamers

VOORMALIGE BOERDERIJ MET 5 B&B KAMERS, 6 PAARDENBOXEN EN RIANT WEILAND

Deze prachtige voormalige boerderij is zeer geschikt voor paardenliefhebbers. De boerderij wordt gebruikt als B&B waarbij gasten hun eigen paard mee kunnen nemen. De omgeving leent zich dan ook uitstekend voor fantastiche buitenritten. Daarnaast kan de B&B gebruikt worden als overnachtingsplaats bij een meerdaagse buitenrit met de paarden (Wanderreiten). Aan de achterkant van het pand kijkt u uit op weiland en bossen.

De in 1947 gebouwde voormalige boerderij biedt 5 B&B kamers. 4 moderne kamers met 2 badkamers bevinden zich op de eerste verdieping. 1 kamer (met sauna) is op de bovenste etage gesitueerd.

De privéwoning bevindt zich op de begane grond (grote woonkeuken met woonkamer, slaapkamer, badkamer). In het aangrenzende stalgebouw bevinden zich 3 paardenboxen (toegang naar de schuur via de privéwoning mogelijk). In het garagegebouw achter het huis bevinden zich nog 3 paardenboxen, naast de 2 garageboxen.

Op het erf bevindt zich nog een gebouw met een mooie overdekte vuurplaats en een jacuzzi met een werkelijk prachtig uitzicht. Een paardenweide (ca. 5.000 m²) ligt direct aangrenzend achter het huis, met een openstal en paddock. De andere weide (ca. 8.700 m²) ligt ca. 2-3 minuten verder op (zichtbaar vanuit erf). Het huisperceel is ca. 1.800 m² groot. Er bestaat de mogelijkheid om verdere weides te pachten.

Het pand wordt verwarmd met propaangas, verwarming uit 2011 met 2.700 liter Gastank (bovenaards en in eigendom).

Ligging:
Zeer interessante ligging in een klein Eifeldorpje. Zoals als eerder gemeld, beschikt dit objekt over een prachtig uitzicht. Voor paardenliefhebbers prachtig uitrijmogelijkheden! Inkoopmogelijkheden (supermarkt) ca. 5-10 Autominuten. Daar vindt men ook banken en restaurants. Alle verdere inkoopmogelijkheden bevinden zich in Prüm (ca. 20 km). Afslag snelweg A60 (Verviers-Trier) in ca. 2-3 minuten te bereiken.

Koopprijs bedraagt € 490.000,- te vermeerderen met 3.57% aankoopcourtage.

KENMERKEN
Soort object: Bed & Breakfast

Personeel: nvt

Ligging: Eifel

Vloeroppervlakte: –

Zitplaatsen gelijkvloers: –

Zitplaatsen verdieping: –

Zitplaatsen terras: –

Woonruimte: nee

Parkeermogelijkheden: –

Overeenkomst(en) brouwerij: nee

Overeenkomst(en) speelautomaten: nee

Overeenkomst(en) leveranciers: nee

Omzetindicatie: Op aanvraag

Openingstijden: –

Status inventaris: –

Leasecontracten: nee

Energielabel: Op aanvraag

  • ID: 22645
  • Gepubliceerd: 27 oktober 2023
  • Laatste Update: 29 oktober 2023
  • Weergaven: 1682