Onroerend goed Hotel (voorm. molen) te koop in Stadtkyll, Eifel, Duitsland

€595.000 OG k.k.

Details

Niet meer beschikbaar: Hotel | Restaurant | Voormalige Molen

ALT STADTKYLLER MÜHLE
HOTEL | RESTAURANT | BIERGARTEN | THEMARUIMTEN

 

In deze voormalige molen is momenteel een hotel met restaurant en appartementen gevestigd. In totaal beschikt het hotel over 5 eenpersoonskamers, 6 tweepersoonskamers (waarvan één drempelvrije rolstoeltoegankelijke kamer met badkamer op de begane grond) en twee appartementen.

Op de begane grond vindt u ook een herentoilet met 3 urinoirs en 2 cabines en een damestoilet met in totaal 4 cabines. Vanuit het damestoilet heeft u direct toegang tot de stookruimte en wasruimte.

De grote eetkamer met ca. 50 zitplaatsen nodigt uw gasten uit om ontspannende uurtjes door te brengen in uw gastronomie. Aan de balie kunnen andere mensen blijven hangen. Het reeds vast opgestelde buffet is een praktische hulp om uw gasten een thema-avond in buffetvorm te laten beleven. Tevens heeft de huidige eigenaar een hoogwaardig flowmeter meetsysteem en een premix systeem geïnstalleerd. Deze techniek reduceert uw doseerverlies tot een minimum.

De bovenverdieping biedt u 4 eenpersoonskamers met badkamer en douche, evenals 3 tweepersoonskamers met badkamer en douche. Twee van de tweepersoonskamers hebben ook een ruim dakterras waar uw gasten ontspannende avonden kunnen doorbrengen.

De bovenste verdieping heeft nog een tweepersoonskamer en een eenpersoonskamer met badkamer. Hier bevindt zich ook een van de twee vakantieappartementen. Dit appartement heeft een slaapkamer, een mooie woon-keuken, vanuit beide ruimtes heeft u direct toegang tot het balkon. Het appartement biedt zijn gasten ook een badkamer met een ligbad.

Buiten het hoofdgebouw bevindt zich een tweede vakantieappartement, dat zich over 3 verdiepingen uitstrekt. Op de begane grond is er een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer met douche. Verderop met de trap naar de bovenverdieping komt u direct in de keuken die verbonden is met de prachtige woonkamer die directe toegang heeft tot het eetgedeelte. Op de zolder van het appartement is nog een tweepersoonskamer.

Het tweede deel van dit complex, de Ritterstube, bevindt zich direct naast het Mühlenhotel. De Ritterstube biedt u vele gebruiksmogelijkheden. Hier worden momenteel riddermaaltijden aangeboden. Op de begane grond is een ruime gemeenschappelijke ruimte met een bar. Ook vindt u er een herentoilet met douche en urinoir en een damestoilet met douche. De huidige eigenaar heeft bewust een douche geïnstalleerd, dit geeft kampeerders een plek om te kamperen en ook om gebruik te maken van het toilet en de douche. Op de bovenverdieping is nog een ruime kamer met een toog, deze was in gebruik als molencafé.

Dit object kan in combinatie met objectnummer 1984 worden aangekocht!

De vraagprijs voor onroerend goed én bedrijfsinventaris bedraagt € 595.000,- k.k.
(te vermeerderen met 3,57% aankoopcourtage)

KENMERKEN
Soort object: Hostel, Hotel, Hotel/restaurant

Personeel: nvt

Ligging: Eifel

Vloeroppervlakte: –

Zitplaatsen gelijkvloers: 50

Zitplaatsen verdieping: –

Zitplaatsen terras: –

Woonruimte: nee

Parkeermogelijkheden: Meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein

Overeenkomst(en) brouwerij: nee

Overeenkomst(en) speelautomaten: nee

Overeenkomst(en) leveranciers: nee

Omzetindicatie: Op aanvraag

Openingstijden: –

Status inventaris: –

Leasecontracten: ja

Energielabel: Op aanvraag

  • ID: 22642
  • Gepubliceerd: 27 februari 2023
  • Laatste Update: 29 oktober 2023
  • Weergaven: 423