Hotel te koop Alt Stadtkyll in Eifel, Duitsland

€395.000 OG k.k.

Extra's

  • Appartement
  • Sauna

Details

Niet meer beschikbaar: Alt Stadtkyll | Centrum

HOTEL | RESTAURANT | ALT STADTKYLL | EIFEL

Dit mooie café, restaurant en hotel met appartement die tevens als privé-woning te gebruiken is, bevindt zich in Stadtkyll.

De doelgroep van dit restaurant loopt uiteen van lokale gasten tot fietsers en van wandelaars tot zakenlieden. Een ieder voelt zich hier thuis. Het pand beschikt in totaal over 3 tweepersoonskamers, één eenpersoonskamer en een vakantieappartement met twee slaapkamers.

De kelder van het hotel biedt u een volledig uitgeruste keuken met een ruime vriezer, een koelcel en een bierkoelcel. Een voedsellift helpt je om de afwas naar het bovenste restaurant op de begane grond te brengen. Het absolute hoogtepunt voor een restaurateur is ook op deze verdieping te vinden. Het meetsysteem van de flowmeter, evenals een premix-systeem. Deze techniek reduceert uw doseerverlies tot een minimum.

Momenteel wordt het onderste deel van het restaurant gebruikt voor het ontbijt en als pizzeria. Daar kunnen uw gasten de dag comfortabel beginnen, of zich ’s avonds laten verwennen. Er is ook een gastentoilet met twee hutten. U bereikt het souterrain via de trap vanaf de begane grond of via de aparte ingang direct in de ontbijtruimte.

De begane grond biedt u een ruime eetkamer met aanrecht. Daar kunnen momenteel zo’n 38 zitplaatsen worden bezet, en gasten hebben ook de mogelijkheid om aan de balie te blijven hangen. Op de begane grond is tevens een personeelstoilet, een damestoilet met 2 cabines en een herentoilet voorzien van 2 cabines en 4 urinoirs.

De eerste verdieping bestaat uit een kantoor en een vakantieappartement. Het appartement kan zowel voor privédoeleinden worden gebruikt als een appartement van de eigenaar, of voor vakantiegasten. Het heeft in totaal twee slaapkamers, een badkamer, een gastentoilet, een woon-eetkamer en een keuken.

De tweede verdieping biedt in totaal 3 tweepersoonskamers, waarvan twee met een eigen balkon. Alle badkamers zijn voorzien van ramen, twee met bad en douche en één met bad. Er is ook een eenpersoonskamer op deze verdieping met een badkamer en douche. Een wenteltrap leidt vanuit de hal naar een deel van de zolder waar een sauna is.

De zolder biedt u een wasruimte waar u de gastenwas kunt wassen en drogen. Hier bevindt zich ook de verwarmingsinstallatie.

Op de bovenloop van de Kyll ligt het luchtkuuroord Stadtkyll met zijn ca. 1.500 inwoners. Het dorp behoort qua toerisme tot de regio Gerolsteiner Land en ligt aan de noordwestelijke rand van de Vulkaneifel.

Dankzij de lokale basisvoorzieningen en de directe nabijheid van Jünkerath heeft Stadtkyll zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een opkomend toeristenoord. In 2016 reisden zo’n 70.000 gasten naar het luchtkuuroord, goed voor zo’n 260.000 overnachtingen. In het dorp Wirftal is een prachtig zwemmeer dat toeristen uitnodigt om te gaan vissen en zwemmen. Het landschap biedt uw gasten tal van wandel- en fietspaden om de Vulkaneifel te verkennen.VVV Gerolsteiner Land in Stadtkyll kan toeristen nog veel meer tips en excursies geven.

Op ongeveer 4 km afstand van Stadtkyll bereikt u Jünkerath. Hier vind je alles wat je hartje begeert. Het fonteinstadje Gerolstein bereikt u na ca. 22 km.

Dit obejct wordt in combinatie met objectnummer 1985 aangeboden.

Vraagprijs onroerend goed en aanwezige bedrijfsinventaris bedraagt € 395.000,- k.k.
(te vermeerderen met 3,57% aankoopcourtage)

KENMERKEN
Soort object: Hostel, Hotel, Grand Café, Hotel/restaurant, Bed & Breakfast, Brasserie

Personeel: nvt

Ligging: Eifel

Vloeroppervlakte: –

Zitplaatsen gelijkvloers: –

Zitplaatsen verdieping: –

Zitplaatsen terras: –

Woonruimte: nee

Parkeermogelijkheden: Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving

Overeenkomst(en) brouwerij: nee

Overeenkomst(en) speelautomaten: nee

Overeenkomst(en) leveranciers: nee

Omzetindicatie: Op aanvraag

Openingstijden: –

Status inventaris: –

Leasecontracten: nee

Energielabel: Op aanvraag

  • ID: 22643
  • Gepubliceerd: 27 januari 2023
  • Laatste Update: 29 oktober 2023
  • Weergaven: 1682