Horecapand te koop (in prijs verlaagd): Pand van Café Ons Limburg in centrum Heerlen

€475.000 OG k.k.

Overnameverplichtingen

  • Nee

Details

Op zoek naar een groot horeca-object te koop in het centrum van Heerlen (Limburg)? Dan is Café Ons Limburg wellicht iets voor u.

Op een prachtige zichtlocatie, aan de rand van het Heerlense Schouwburgplein, ligt dit riante pand. Mede door het feit dat het haar rooilijn 5 meter verder naar voren heeft dan de omliggende gebouwen is deze locatie niet te missen.

De indeling van dit object is globaal als volgt:
– ruime frontbreedte van 9 meter
– cafégedeelte van 80 m² met ruim en efficiënt ingericht buffet
– zaal (± 100 m²) met eigen drankenbuffet en toegang tot de brandgang
– nette gescheiden sanitaire voorzieningen
– keuken met bijkeuken, kantoor en personeelstoilet/douche (± 24 m²)
– vergaderzaaltje voor circa 10 personen
– 4 appartementen met eigen huisnummers (30a t/m 30d) Huidige huuropbrengst: € 1.945,- per maand

Het cafébedrijf is sinds enige tijd slechts beperkt geopend, daar de eigenaresse ruim de pensioengerechtigde leeftijd heeft overschreden. Dit is tevens de reden van verkoop.

Gezien de ligging, het vloeroppervlak en de uitstraling van het gebouw zijn hier uiteenlopende exploitatiemogelijkheden waarbij bijvoorbeeld kan worden gedacht aan restaurantformules, all you can eat concepten, specialiteiten als Italiaans, Thais, andere Aziatische concepten of een populaire franchiseformule.

Voorts leent deze locatie zich voor een complete herbestemming. Ontwikkelingen van appartementen, kantorencomplex of huisvesting (studenten/arbeidsmigranten).

Voor herbestemmingsactiviteiten dient men zelf contact op te nemen met de gemeente Heerlen.

In de directe omgeving zijn meer dan voldoende parkeervoorzieningen (betaald). Daarnaast is het treinstation op 400 meter afstand gelegen en stopt de bus voor de deur. Ideaal voor een exploitatie met regionale uitstraling.

Heerlen heeft de afgelopen jaren een zeer positieve ontwikkeling doorgemaakt op cultureel én horecagebied. “Maastricht heeft het, maar in Heerlen gebeurt het” is een vaak gehoorde uitspraak. Van Parkstad City Live tot The Notorious IBE, van Oad op Nuuj tot de Raboronde en van Carnaval tot het uitgebreide én goed bezochte programma van Parkstad Limburg Theater.

Het object wordt vrij van leveranciers-, brouwerij- en personeelsverplichtingen aangeboden. Overname huurders (huisnummers 30a t/m 30d) geschiedt in onderling overleg.

Vraagprijs vastgoed: € 545.000,- k.k,
Vraagprijs inventaris: € 25.000,-

Verhuur van het onroerend goed is niet bespreekbaar.

  • ID: 21061
  • Gepubliceerd: 13 oktober 2023
  • Laatste Update: 29 oktober 2023
  • Weergaven: 2537