Ter overname aangeboden: volledig ingericht en startklaar restaurant, gelegen Putstraat 31 te Sittard, Limburg, Nederland

Contacteer voor prijs

Vergunningen

  • Drank- en horecavergunning
  • Terrasvergunning

Overnameverplichtingen

  • Nee

Extra's

  • Terras

Details

Niet meer beschikbaar (op deze site)

Ter overname aangeboden: volledig ingericht en startklaar restaurant, gelegen te Sittard.
In directe aanloopstraat naar de gezellige markt van Sittard ligt dit sfeervolle restaurant, welke momenteel als Portugees restaurant geopend is en nog volledig draait. De Putstraat is op het moment een echte horeca straat: naast deze zaak zijn er voldoende restaurants, een café, een dag-zaak gelegen voordat je op de markt staat met aan beide zijde van de straat restaurants en cafés.

Deze intieme horecagelegenheid is volledig ingericht en wordt startklaar ter overname aangeboden. Er zijn geen afname- of personeelsverplichtingen. De openingstijden op de huidige vergunning zijn van 12:00u tot 24:00u.
Het restaurant met een Portugese (of Mediterrane) uitstraling heeft ongeveer 46 zitplaatsen. Er is een grote zitbank met ongeveer 10 zitplaatsen aan een prachtige wand van Portugese tegels en de zaak heeft een mooie en praktische gevlinderde betonvloer. Naast de zitplaatsen binnen is er de mogelijkheid tot een klein terras met maximaal 10 plaatsen – of gebruik deze ruimte voor het parkeren van de bezorgfietsen voor je nieuwe zaak.
De op maat gemaakte bar is voorzien van een tapinstallatie met dubbele tap, een Gamko fustkoeling, een glazenwasser en een ijsblokjesmachine. De grote bar biedt voldoende werkruimte voor het bereiden van cocktails, tapas, nagerechten of koffie van de espressomachine met dubbele piston. Er zijn 4 Gamko koelingen voor (fris)dranken (tap en Gamko koelingen in bruikleen), een tafelmodel diepvries en bar wand met meer dan voldoende ruimte voor de wijn, drank en benodigde glazen.
De open keuken is relatief klein maar praktisch ingedeeld, met voldoende werkruimte voor de mis-en-place en opmaak van de borden aan werkbanken met koelingen, een UNOX oven, een dubbele gas-friteuse en momenteel staat er een grote houtskool grill van ~2,25m (indien gewenst is dit eenvoudig te vervanging voor bijv. oven met kookplaten, aansluitingen zijn aanwezig). De spoelkeuken beschikt over een werktafel met spoelbak en voorlaad vaatwasser.
De afzuiginstallatie is voorzien van een nieuwe frequentieregelaar en op het dak staat de geurfilterkast met koolstofcilinders. Om de locatie van de benodigde verse lucht te voorzien is er een luchttoevoer met ingebouwde verwarming.
Vanuit de keuken is er toegang naar de kelder (15m2) voorzien van voldoende elektra, waar je naast bergruimte, vries- en koelkasten nog voldoende werkruimte hebt aan de RVS-werktafels.
De toiletgroepen, opgedeeld in Dames & Heren, bevinden zicht achter in het restaurant en bestaan uit 2 dames-wc’s met wastafel en de herentoilet met 1 wc, 1 urinoir en een wastafel. Naast de toiletten is er nog een aparte bergruimte van ongeveer 3m2.
In de meterkast, gelegen in een afgesloten hal, staan de internet router, de server voor de camerabeveiliging (4 camera’s) en de telefooncentrale.
De locatie biedt vele mogelijkheden: instap klaar voor een nieuwe avondzaak, of pas de locatie aan naar wens en tover het om tot bijvoorbeeld een steakhouse, brasserie of toch een franchise formule.
Voor verdere informatie neem gerust contact op.

  • ID: 23327
  • Gepubliceerd: 16 december 2022
  • Laatste Update: 26 april 2023
  • Weergaven: 336