B&B / cafe bar ter overname in het toeristische “Witte Stadje Thorn”

€515.000 OG k.k.

Vergunningen

  • Daghorecavergunning
  • Drank- en horecavergunning

Details

Uniek Object, “HET ROER OM IN EIGEN LAND”. Wie wordt de nieuwe uitbater van deze trendy B&B in het toeristische “WITTE STADJE THORN”?

Deze ruime vrijstaand-geschakelde woning met horeca bestemming biedt veel extra mogelijkheden; o.a. riante woning met 5 B&B kamers, cafégedeelte dat eveneens als ontbijtzaal, restaurant gebruikt kan worden. Gelegen aan de pittoreske kern van “Het Witte Stadje Thorn”.
Dit interessante ruime object is voorzien van een café/zaal, eigen dubbele parkeerruimte en een binnenplaats met vrije achterom. Het achtergelegen woonhuisgedeelte is ruim en mooi afgeschermd van het bedrijfsgedeelte waardoor het een ideaal combinatieobject is.

Souterain:
Voorraadkelder

Begane grond:
Hal – entree – tochtportaal – meterkast
Bedrijfsruimte – via de hal en portaal is het cafégedeelte met houten vloer bereikbaar. Het cafégedeelte beschikt over twee toiletgroepen, beiden voorzien van mechanische ventilatie. Het aangrenzende zaaltje geeft toegang tot het achterterras. Vanuit het café bereik je de bijkeuken/tussenhal met opgang naar de 1e verdieping, muurkast en verdeel-elektrakast met een krachtstroom aansluiting. Deze ruimte biedt tevens toegang tot de kelder en bedrijfskeuken. De keuken wordt zowel privé als zakelijk gebruikt en is uitgerust met professionele apparatuur in RVS.
Woongedeelte – vanuit de keuken is de privé-woonkamer bereikbaar. Achter de woonkamer geeft de gang/hal met een schuifwandkast (met hierin de opstelling van de CV-combiketel) toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer.

Eerste verdieping:
Hier bevinden zich 5 B&B kamers, waarvan 3 een eigen douche-toilet unit ensuite hebben. De overige twee B&B kamers maken elk gebruik van een eigen badkamer op de overloop.

Tweede verdieping:
Toegang via een vlizotrap naar de riante zolderruimte met de opstelling van de cv-ketel voor het cafegedeelte (radson) en boiler Sentry

Het object is voorzien van parkeerruimte naast het pand (geschikt voor ca. 2 auto’s of eventueel te gebruiken als terras) een beklinkerde achtertuin met vrije toegang en een eenvoudige houten-, deels open berging.
Tevens is er (apart te koop), om de hoek een dubbele garage in de directe nabijheid aanwezig (Aan Sint Job).

Dit karakteristieke object is mooi gelegen in het pitoreske “Witte Stadje” Thorn op korte afstand van de A2 en de A73. Kozijnen zijn deels in hout uitgevoerd, deels kunststof met dubbel glas en deels (elektrische) rolluiken. Het object voldoet aan uitgebreide geluidsnormen t.b.v. de exploitatie van het cafe/zaalgedeelte, maar biedt uiteraard ook voor andere doeleinden diverse mogelijkheden; B&B; restaurant, wonen werken, kantoor/praktijk//hobby, dubbele bewoning, of gewoonweg als heerlijk riant woonhuis.

– Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
– De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
– De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
– Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Tekeningen

Beganegrond Eind 5.png

Verdieping Eind 5.png

Zolder Eind 5.png

Kelder Eind 5.png

Garage Eind 5.png

  • ID: 22810
  • Gepubliceerd: 21 juli 2022
  • Laatste Update: 21 juli 2022
  • Weergaven: 816