Groot horecapand Venlo (Limburg) te huur

€5.250 Huur p.m.

Overnameverplichtingen

 • Brouwerijcontract
 • Speelautomaten

Details

Een groot horecapand Venlo (Limburg, Nederland) wordt te huur aangeboden.

Tegenover het NS-station, aan een drukkere doorgaande weg aan de rand van het levendige Venlose stadscentrum ligt deze grootschalige horecabedrijfsruimte. Het betreft een tussenpand dat in het verleden in gebruik was als showroom van de plaatselijke Volkswagen-Audi dealer. De indeling van dit ruime en in prima staat van onderhoud verkerende object is globaal als volgt:

 • Entreehal en garderobe
 • Gelijkvloers gelegen bedrijfsruimte van ca. 750 m² onderverdeeld in:
   Restaurant ter grootte van ca. 650 m²
   Bedrijfs- en spoelkeuken met samen een oppervlak van ca. 60 m²
   Magazijnruimte
   Kantoortje en wasruimte
   Gescheiden dubbele toiletgroepen
   Op de 1 e verdieping aan de achterzijde een ruimte van in totaal ruim 300 m², thans in gebruik als o.a. speelruimte voor kinderen en groot magazijn
   Kelder ter grootte van ruim 100 m² 

Het pand is op de begane grond geheel ingericht als Aziatisch restaurant (zie bijgaand fotomateriaal)maar kan naar wens van de nieuwe huurder ook casco worden opgeleverd. Het betreft een prima zichtlocatie direct tegenover het drukke spoorweg- en busstation met voldoende(te betalen) parkeergelegenheid en fietsenstalling in de onmiddellijke nabijheid. 

Voor het gebouw is beperkte mogelijkheid voor een terras.Technisch voldoet het object aan alle overheidseisen voor de exploitatie van een restaurantbedrijf. 

Geïnteresseerden dienen rekening te houden met een verplichting t.a.v. de afname van uitsluitend getapt pilsenerbier en, indien de huurder plaatsing daarvan wenselijk acht, een speelautomatencontract.

 Verhuur op basis van een huurovereenkomst in de zin van artikel 7: 290 BWLooptijd en ingangsdatum in onderling overleg vast te stellen. 

Huurprijs per maand € 5.250,- excl. BTW

Huurwaarborgsom gelijk aan 3 maanden huur

Prijs van de inventaris te bepalen in nader overleg.

 • ID: 21430
 • Gepubliceerd: 12 oktober 2023
 • Laatste Update: 29 oktober 2023
 • Weergaven: 930