Bedrijfsovername klein horecabedrijf, Noord-Holland, Nederland

€875 Huur p.m.
€10.000 GW/INV

Overnameverplichtingen

  • Nee

Details

Let op: in prijs verlaagd!

Wegens omstandigheden ben ik helaas genoodzaakt mijn mooi en goedlopende zaak te koop aan te bieden. Het concept is momenteel in hoofdzaak spareribs en hamburgers. Het is een superconcept en zeer bekend in de buurt met veel vaste klanten.
Ooit ben ik begonnen in het pand als een lunchroom en dit liep ook heel goed. Sinds de lockdown ben ik overgegaan op het bezorgen van spareribs en burgers. De spareribs en de burgers zijn dan ook volgens eigen recept en huisgemaakt. Dit ben ik tot op heden blijven doen en was/is zeer succesvol. Ik ben ook sinds enkele maanden begonnen met de verkoop van schepijs alsmede een kleine snackkaart. Ook dit is zeer succesvol gebleken al is het nog wel in opkomst en kan het zeer zeker nog meer aandacht krijgen.

Voor het nuttigen ter plaatse dient wel nog een exploitatievergunning aangevraagd te worden alsmede indien je een terras zou willen, een terrasvergunning. De gegevens die in deze advertentie zijn aangegeven zijn o.b.v. gecreëerde zitplaatsen in het verleden.

Ik heb echt mijn gehele hart en ziel in de zaak gestopt maar helaas kan ik dit wegens omstandigheden (o.a. gezondheid) niet meer voortzetten.
Ik zou dan ook de zaak graag willen overdragen die er net zo zijn/haar hart en ziel instopt en wellicht het concept kan overnemen. Uiteraard ben ik bereid om hier richting aan te geven.
Met dit basisconcept kan men een mooie doorstart maken. Op o.a.. Thuisbezorgd.nl staan wij hoog aangeschreven en mogen de recensies overgenomen worden. Verder werken wij via het platform Ubereats en onze eigen website.
Uiteraard kan er ook een ander concept toegepast worden.
De omzet is aantoonbaar.

Het is een knusse kleine zaak waar eigenlijk nog veel meer uit te halen valt dan het eigenlijk nu doet.
Gevestigd aan een winkelcentrum in Diemen Noord.

De omzet is voor de uren dat de zaak momenteel open is, zeer goed. De zaak is momenteel 4/5 dagen per week open vanaf 17.00 uur (eigen keus en mag uiteraard 7 dagen per week open). Indien de tijden en dagen verruimd zouden worden, valt er dus nog veel meer uit te halen.

Let op: De verhuurder eist dat er de nieuwe huurder praktijkervaring heeft als horecaondernemer en tevens cijfers kan aantonen van de afgelopen 3 jaar.
Tevens dient bepaalde apparatuur vervangen te worden. De prijs is hierdoor dus verlaagd.

Voor meerdere inlichtingen kunt u een bericht sturen.

  • ID: 24128
  • Gepubliceerd: 3 november 2023
  • Laatste Update: 11 april 2024
  • Weergaven: 858