Sportsbar Potters te Hoofddorp te koop

€2.437 Huur p.m.
€65.000 GW/INV

Vergunningen

  • Drank- en horecavergunning

Overnameverplichtingen

  • Speelautomaten

Details

Sportsbar Potters te Hoofddorp is al jarenlang the place to be en een begrip in Hoofddorp en ver daarbuiten! Met 16 dartbanen is dit café het grootste pool- en dartcafé in Nederland.

Sportsbar Potters is een gastvrij Café waar gasten een gezellige avond met elkaar hebben terwijl ze darten of poolen onder het genot van mooie bieren, shotjes en muziek. Deze onderneming is zeker met huidig concept goed voort te zetten. Daarnaast kan het flink worden uitgebouwd door meerdere dagen open te gaan en ook de tijden te verruimen.

Ook liggen er goede kansen voor het organiseren van meer toernooien of andere events. Potters is gevestigd op de 1e verdieping en zit direct naast het Merkur Casino en tegenover Josephines cocktails, wines and bites. Dit samen maakt dat dit stukje van Hoofddorp een
mooie plek is om een avondje uit te gaan. Bij binnenkomst wordt de aandacht direct getrokken naar de grote ruimte en de wanden met mooi verlichte dartborden.

De huur (2437,00) in combinatie met het groot aantal meters en de vriendelijke vraagprijs maakt dit een mooie kans voor een ondernemer met een liefde voor dit type Horeca.

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428.

  • ID: 22971
  • Gepubliceerd: 15 september 2022
  • Laatste Update: 15 september 2022
  • Weergaven: 221