Te Koop: Grillrestaurant met bezorg-/ afhaalconcept in het centrum van Wervershoof (West-Friesland), Noord-Holland, Nederland

€1.750 Huur p.m.
€30.000 GW/INV

Details

Te koop bij Van Alkemare: Grillrestaurant in het centrum van Wervershoof!

Het restaurant
Op een uitstekende locatie middenin de hoofdstraat van het gezellige dorpscentrum van Wervershoof bevindt zich dit al jaren goedlopende grillrestaurant. Het restaurant is met name gefocust op het bezorg-/afhaalconcept. Dineren op locatie is echter ook uitstekend mogelijk; het restaurant beschikt over ca. 40 zitplaatsen. De inrichting van het restaurant heeft een ‘Western’ touch, die naadloos aansluit bij het grill concept. Aan de voorzijde bevindt zich het terras met in de huidige opstelling ca. 18 zitplaatsen. Door de positie van het terras heeft deze nagenoeg de volledige dag zon.

Te midden van de zaak bevindt zich de bar met enkele zitplaatsen en tapinstallatie. Achterin de zaak bevindt zich de keuken. Via de achterzijde is een externe opslagruimte van ca. 30 m2 te bereiken.

Locatie/Ligging
Het restaurant bevindt zich in de hoofdstraat van het centrum van Wervershoof, tegenover één van de ingangen van het overdekte winkelcentrum. Op de voorgelegen parkeerplaats is volop parkeergelegenheid.

Bestemming
Op dit moment beschikt de locatie over Enkelbestemming Gemengd. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie.

Openingstijden
Momenteel is de zaak geopend van dinsdag t/m zondag van 16.00-21.00 uur. Koper mag diens openingstijden zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente valt.

Detail
• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 30.000,-
• Huurprijs OG: € 1.750,- per maand excl. BTW

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

  • ID: 23381
  • Gepubliceerd: 13 januari 2023
  • Laatste Update: 13 januari 2023
  • Weergaven: 255