Restaurant ter overname aangeboden in Ijsselstijn, Utrecht, Nederland

€3.000 Huur p.m.

Vergunningen

  • Daghorecavergunning
  • Drank- en horecavergunning
  • Terrasvergunning

Overnameverplichtingen

  • In overleg

Details

Altijd al gedroomd van je eigen restaurant? Burgers & Pancakes biedt de mogelijkheid.

Burgers & Pancakes is een sfeervol industrieel restaurant gelegen in het bruisende historisch centrum van IJsselstein. Met ambacht, sfeer en een kwalitatief beproefd recept is Burgers & Pancakes een begrip in het stadje. Dit restaurant met +/- 95 zitplaatsen wordt ter overname aangeboden.

Nog te weinig horeca-ervaring of nog niet in het bezit van voldoende financiële middelen? Maar wel de juiste ambitie en kwalificeer jij jezelf als waardige opvolger? Dan biedt Burgers & Pancakes hiervoor een tal van mogelijkheden. Denk aan overnamebegeleiding, een ‘inwerktraject’ en diverse financiële constructies.

Kijk op www.burgersandpancakes.com voor meer informatie

Overname prijs: bieden
Contact: Demis Steenbeek 06-33082000 – Info@burgersandpancakes.com

Het restaurant
Dit mooie restaurant is gelegen in hartje centrum IJsselstein. In 2017 is dit pareltje volledig nieuw gebouwd in het pand aan de Weidstraat in IJsselstein. Het restaurant beschikt over +/- 95 zitplaatsen binnen en biedt ruimte voor 12 personen op het terras. In het souterrain is ruimte gemaakt voor een grote speelhoek voor kinderen van diverse leeftijden. Met een invalidentoilet, banken, hoge en lage tafels en stoelen is dit restaurant geschikt voor vrijwel iedere doelgroep.

Wie zoeken wij
Met veel passie en gedrevenheid is Burgers & Pancakes opgericht tot de zaak die het nu is. Wij zijn op zoek naar een waardige opvolger die het restaurant met zijn enthousiasme en gretigheid wil voortzetten. Ben jij een ondernemer met passie en beschik jij over de volgende competenties? Dan is dit jou kans.

– Garant voor ambacht, kwaliteit
– Ondernemerschap, leiderschap
– Plannen, organiseren,
– Teambuilding
– Financieel bewust zijn
– Samenwerken met lokalen
– Doelen nastreven

Wat bieden wij?
Als jij altijd al je eigen restaurant heb willen hebben dan biedt Burgers & Pancakes een unieke kans. Burgers & Pancakes is instap klaar. Denk daarbij aan de uitstraling van het restaurant waarin elk detail is uitwerkt, maar ook de werkwijze en routine kan gemakkelijk worden voortgezet, een gegarandeerd succes. Daarnaast is er volop ruimte om dit concept uit te breiden of naar eigen inzicht in te vullen. Kortom, Burgers & Pancakes is een geschikt concept voor een horecaondernemer om gelijk aan de slag te gaan.

Niet genoeg financiële middelen?
Wij zijn bereid mee te denken over diverse financiële constructies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een financiële spreiding.

Nog niet genoeg ervaring?
Wij staan beschikbaar voor coaching en begeleiding tijdens de overname. Wij kunnen alle fijne greepjes van het horeca vak in dit restaurant uitleggen en jou begeleiden om het eigen maken in de vorm van een mee werk traject. Zo wordt je niet in het diepe gegooid en maak je stap voor stap deze ondernemingspassie eigen.

Overname prijs: bieden
Contact: Demis Steenbeek 06-33082000 – Info@burgersandpancakes.com

  • ID: 23483
  • Gepubliceerd: 8 februari 2023
  • Laatste Update: 8 februari 2023
  • Weergaven: 438