Restaurant kopen of overnemen

Voor de overname of koop van alle soorten restaurants

Bij horeca-tekoop.nl vind je het nieuwste aanbod van restaurants die ter overname aangeboden worden. Ontdek het aanbod van restaurants die op dit moment te koop staan in Nederland. Wij zijn pas online met Horeca Te Koop. De komende tijd zul je hier steeds meer restaurants kunnen vinden die je kunt overnemen. Kom dus regelmatig terug op Horeca Te Koop!

Restaurant verkopen

Zelf je restaurant verkopen of als makelaar je restaurant-aanbod adverteren!

Heb jij ook een restaurant, dat je wilt verkopen? Of ben je verhuurder of makelaar van een horeca-object? Dan is Horeca Te Koop het portal dat je zoekt.

In Nederland zijn vele tienduizenden restaurants. Daarmee is het niet zo vreemd dat regelmatig restaurants te koop of te huur worden aangeboden.

Het adverteren van je restaurant is op ons portal heel eenvoudig. Je registreert jezelf via onderstaande button. Vervolgens neem je een pakket af (gratis in 2020) en plaats je zelf je advertentie voor je restaurant. Je advertentie kun je vervolgens zelf beheren, dus altijd wijzigen.

Meestal wordt de goodwill en de inventaris van het restaurant aangeboden. Maar soms gaat het alleen om de huur of verkoop van het onroerend goed. Horeca Te Koop biedt voor alle vormen van overname een geschikte advertentie!

Omdat we slechts een portal zijn dat gebruikers met elkaar in contact brengt en niet betrokken zijn bij de overeenkomst die vervolgens gesloten wordt, betaal je aan Horeca Te Koop geen courtage, provisie of andere succes fee. Zelf adverteren is dus heel voordelig. Op internet kun je een voorbeeld overnamecontract horeca vinden, maar natuurlijk kan het nooit kwaad om je bij het opstellen van de overeenkomst te laten bijstaan door een horecamakelaar of horeca-adviseur.

Recente horecablogs, vragen & antwoorden

Afleiding voor horeca-ondernemers, -verhuurders en -makelaars.