Casco horeca-ruimte te huur in stadscentrum Groningen, Nederland

€1.750 Huur p.m.

Details

Op zoek naar een kans om een eigen horecazaak te starten in het bruisende hart van de stad? Grijp dan nu je kans met deze unieke aanbieding! Deze horecazaak is gelegen in het centrum van de stad, in de Oude Kijk in Het Jatstraat en beschikt over een oppervlakte van 125 m². Het pand heeft een energielabel A en is in het bouwjaar 1992 gebouwd.

Het pand heeft als hoofdfunctie een winkel, maar kan ook uitstekend worden gebruikt als horecagelegenheid, wat ook reeds het geval is. Daarnaast is het pand door de ligging gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, met een bushalte op minder dan 500 meter en een NS Intercitystation op 1500 tot 2000 meter afstand.

De overname van deze horecazaak omvat niet alleen het pand en de bijbehorende huurprijs van € 21.000 per jaar, maar ook het bestaande personeel. Hierdoor kun je direct aan de slag met het runnen van de zaak zonder dat je op zoek hoeft te gaan naar nieuw personeel.

Kortom, deze horecazaak biedt een unieke kans om een eigen zaak te starten in het hart van de stad, inclusief bestaande bouw, energielabel A en personeel. Aarzel dus niet en neem contact met ons op voor meer informatie over deze overname!

LET OP: Niet reageren via het contactformulier op deze site.
Neem voor meer informatie uitsluitend contact op met de makelaar, via Funda in business!

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Deze is geplaatst door de redactie van deze website. Ben je de verkoper of makelaar van dit object? Neem contact op om de advertentie gratis over te nemen, uit te breiden of om deze te laten verwijderen.

  • ID: 23573
  • Gepubliceerd: 12 maart 2023
  • Laatste Update: 12 maart 2023
  • Weergaven: 388